Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, despre căsătorie și copil – Interviu Exclusiv VIDEO

Publicat: 29 oct. 2019, 16:25 Autor: Loredana Vedete

Unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz, cel format de Florin Pastramă și Brigitte Sfăt, a întâmpinat mai multe probleme. Acum, se pare că, cei doi se înțeleg foarte bine și participă împreună la tot mai multe evenimente mondene.

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, despre căsătorie și copil. Brigitte Sfăt și Florin Pastramă și-au deschis sufletul și au dat din casă mai multe informații, exclusiv, pentru Ciao.ro.

Florin Pastramă a dezvăluit cum se comportă Brigitte Sfăt, actuala sa parteneră de viață. Brigitte Sfăt este o persoană temperamentală, care nu se sfiește să spună exact ce gândește. Florin Pastramă, actualul soț al brunetei, a explicat cum se înțeleg cei doi, cum e viața lor acum și când vor avea un copil.

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, despre căsătorie și copil

„Pentru mine este prima căsătorie și unica, dar îmi place foarte tare și sunt mulțumit. Nu este greu să fiu soțul lui Brigitte, dar nici ușor. Trebuie să o înțelegi. Muncim la un copil. Vreau băiat fără discuții. Sunt gelos. Am pe ce să fiu gelos și o iubesc foarte mult”, a spus Florin Pastramă pentru Ciao.ro.

Brigitte recunoaște și ea că și-a schimbat viața după ce s-a căsătorit cu Florin Pastramă.

„Viața mea s-a schimbat foarte mult, în sensul că am renunțat la foarte multe lucruri, pe care le faceam înainte să merg în ‘Fermă’ și pe care astăzi nu le mai fac”, a spus și Brigitte.

Fostul model Brigitte Năstase (41 de ani) şi afaceristul Florin Pastramă (40 de ani), care s-au cunoscut şi s-au logodit în cadrul reality show-ului „Ferma”, s-au căsătorit civil pe 27 mai.

Fostul model, aflat la a treia căsătorie şi mamă a doi copii, a mărturisit imediat după ce a ieşit de la starea civilă că vrea să-i dăruiască un copil lui Florin Pastramă.

După ce au devenit soț și soție în vara acestui an, cei doi parteneri şi-au unit forţele ca să dea o lovitură frumoasă în domeniul imobiliar.

Publicat: 29 oct. 2019, 16:25 Autor: Loredana Vedete
Pe aceeași temă
×