Duelul Otniela-Brigitte, aranjat? Detaliul observat de fanii Ferma VIDEO

Publicat: 10 May. 2019, 16:44 Vedete

Brigitte Sfat a fost invinsa la duel de Otniela, cea pentru care Florin Pastrama are o slabiciune. Bruneta a parasit Ferma, hulita de concurenti.

Duelul Otniela-Brigitte, aranjat? Detaliul observat de fanii Ferma i-a pus pe ganduri. O tanara a publica intr-un comentarii de pe pagina de Facebook oficiala a emisiunii doua imagini diferite. In ele apare doar Otniela Sandu, la ultima proba, cea a galetii.

Se pare ca Otniela Sandu incepe proba de rezistenta fizica (trebuia sa isi tina echilibrul pe o bucata de lemn ingusta, mainile deasupra capului si sa nu le dea jos inaintea lui Brigitte) cu parul in laterale. Aceasta sta asa cateva minute bune.

Duelul Otniela-Brigitte, aranjat?


La un moment dat, spre finalul duelului prezentat pe PRO TV, in editia de ieri seara, Otniela Sandu apare in prim-plan cu parul dat dupa urechi. Fanii emisiunii au intrat imediat la banuieli. Acestia vor sa stie cum a fost posibil sa isi dea ea parul dupa urechi daca era cu mainile legate.

Duelul Otniela-Brigitte, aranjat Detaliul observat de fanii Ferma VIDEOExista o singura varianta plauzibila: cineva s-a dus si i-a dat parul dupa urechi. Am putea zice ca este usor nedrept fata de Brigitte Sfat care a facut tot posibilul sa castige, fara sa intrerupa duelul sau sa ceara orice fel de ajutor. Ramane de vazut ce vor spune reprezentantii PRO TV despre aceasta informatie.

Publicat: 10 May. 2019, 16:44 Vedete
Pe aceeași temă