Prima poza cu baietelul Simonei Gherghe! Artista e extrem de fericita

Publicat: 10 May. 2019, 14:25 Vedete

Ieri seara, joi, 9 mai, prezentatoarea Acces Direct a adus pe lume al doilea copil al familiei. Este vorba de un baietel nascut sanatos si voios.

Prima poza cu baietelul Simonei Gherghe! Artista e extrem de fericita dupa ce a devenit mama pentru a doua oara. Prezentatoarea Acces Direct si sotul ei, Razvan, traiesc cele mai fericite momente, in prezent.

Vedeta a marturisit ca micutul a tipat atat de tare la nastere incat a luat nota 10, fara probleme. In comparatie cu prima sarcina, cea de-a doua a fost mai usoara pentru Simona Gherghe. Cu toate astea, tot a tinut dieta.

Prima poza cu baietelul Simonei Gherghe

Prima poza cu baietelul Simonei Gherghe! Artista e extrem de fericita
Prima poza cu baietelul Simonei Gherghe! Artista e extrem de fericita

„Tot imi caut cuvintele potrivite, care sa descrie intalnirea cu tine. Magie? Minune? Parca-i prea putin… Dragul nostru Vlad Ioan, ti-ai ales o zi frumoasa, 9 mai, ziua Europei, de-acum si a ta. Ai tipat hotarat si ai luat prima nota de 10 din viata ta! Mami, tati si Ana te iubesc si iti multumesc pentru faptul ca ai venit sa ne-ntregesti! Asta e fericirea.” a spus Simona Gherghe.

Simona Gherghe, dieta pe parcursul sarcinii

‘Nu mănânc deloc dulce, nimic dulce. Am trigliceridele crescute. Nu mănânc dulce că n-am voie, dar aş mănânca tone de cozonac. Săptămâna trecută am mâncat o felie, atât … după trei luni. Sunt foarte atentă, ţin problema sub control, pentru că dacă aş mânca cât aş vrea sau ce aş vrea, probabil aş ajunge cum s-a întâmplat în cazul sarcinii cu Ana.

Am descoperit această problemă când era aproape în pragul pancreatitei, ceea ce era îngrozitor. Eram însărcinată în luna a şasea-a şaptea. Atunci chiar era un pericol şi pentru mine, şi pentru copil. Aşa, am luat-o din timp cu regimul, ca să nu fie probleme, deşi teoretic aş putea să mănânc, dar sunt foarte conştiincioasă’, declara Simona Gherghe, la Antena 1.

Salariu Simona Gherghe. Cat castiga prezentatoarea Acces Direct de la Antena 1

Publicat: 10 May. 2019, 14:25 Vedete
Pe aceeași temă