Simona Gherghe a nascut ieri! Vedeta are un baietel frumos si sanatos. Ce nota a luat

Publicat: 10 May. 2019, 11:05 News 3

Ieri, chiar de Ziua Europei, prezentatoarea emisiunii Acces Direct a intrat in travaliu. Si a adus pe lume primul baietel al ei si al sotului.

Simona Gherghe a nascut ieri! Vedeta are un baietel frumos si sanatos. Anuntul a fost facut public de catre prezentatoarea Antena 1, pe contul ei de socializare. Vlad Ioan a venit pe lume joi seara, pe 9 mai.

Simona Gherghe a nascut un baiat sanatos. Vedeta a marturisit ca micutul a tipat atat de tare la nastere incat a luat nota 10, fara probleme. In comparatie cu prima sarcina, cea de-a doua a fost mai usoara pentru Simona Gherghe. Cu toate astea, tot a tinut dieta.

Simona Gherghe a nascut pe 9 mai

‘Bună dimineața! S-a născut Vlad Ioan, aseară, de Ziua Europei! A țipat tare, tare, așa ca a luat primul 10 din viața lui!’, a spus Simona Gherghe, pentru Spynews.ro.

Simona Gherghe, dieta pe parcursul sarcinii

‘Nu mănânc deloc dulce, nimic dulce. Am trigliceridele crescute. Nu mănânc dulce că n-am voie, dar aş mănânca tone de cozonac. Săptămâna trecută am mâncat o felie, atât … după trei luni. Sunt foarte atentă, ţin problema sub control, pentru că dacă aş mânca cât aş vrea sau ce aş vrea, probabil aş ajunge cum s-a întâmplat în cazul sarcinii cu Ana.

Am descoperit această problemă când era aproape în pragul pancreatitei, ceea ce era îngrozitor. Eram însărcinată în luna a şasea-a şaptea. Atunci chiar era un pericol şi pentru mine, şi pentru copil. Aşa, am luat-o din timp cu regimul, ca să nu fie probleme, deşi teoretic aş putea să mănânc, dar sunt foarte conştiincioasă’, declara Simona Gherghe, la Antena 1.

Publicat: 10 May. 2019, 11:05 News 3
Pe aceeași temă