Hairstylistul Adi Constantin, poveste impresionanta de viata. Coafeaza de la 15 ani si s-a specializat tocmai in Dubai!

Publicat: 09 May. 2019, 22:22 News 3

 Adi Constantin a știut încă din adolescență  ce vrea să facă pe viitor, și anume să devină Master Hair stilist specializat în țări străine precum și critic de beauty.

Hairstylistul Adi Constantin, poveste impresionanta de viata. Coafeaza de la 15 ani si s-a specializat tocmai in Dubai. Celebrul critic a făcut multe studii de styling în străinătate, ani buni, până să ajungă să colaboreze cu vedete renumite din showbiz-ul romanesc, in special.

La doar 15 ani, celebrul critic a început primul curs de coafor în Olanda, țară unde mama lui îl dusese. După ani de trăit în Olanda,  Adi s-a reîntors pentru o scurtă perioadă de timp în România. Tânărul a aflat  că tatăl lui, cu care nu avea o legătură insă exista respectul de copil în sufletul acestuia pentru părintele lui, s-a stins din viață.  La scurt timp după ce și-a înmormântat părintele, Adi a plecat în Marea Britanie, pentru un an. Acolo a lucrat alături de o echipă profesionistă, specializată pe Bridal Look.

Hairstylistul Adi Constantin, poveste impresionanta de viata

 Mai apoi, hairstylistul și-a luat zborul către Milano, la o prietenă veche din orașul lui natal, Oradea. „Incurajat de aceasta, mi-am depus CV-ul la lanțul de salone de lux Jean Louis Davis sau Jean Claude Biguine, respectiv Aldo Coppola, unde, spre surprinderea mea, obțin oportunitatea de a fi angajat, după probele date, în acest lanț luxos. Aici am urmat specializări timp de 3 ani aproape, multe cursuri de colorist. Mai apoi am urmat și o faimoasă academie italiană de coafuri speciale și, pasiunea mea, extensiile naturale”, spune Adi Constantin, în exclusivitate pentru Ciao.ro.

Adi Constantin coafeaza de la 15 ani

 După 3 ani de trăit și experimentat la Milano, hairstylistul se întoarce acasă, acolo unde mama lui îl aștepta cu drag. Mândră de el și realizările lui, femeia îl incurajează să părăsească orașul natal, Oradea, și să încerce Bucureștiul.

„In 2009 am „aterizat” în București. În 2011, la doar 2 ani de la mutarea și acomodarea aici, timp în care am muncit cu drag în echipa Getei Voinea, în saloane, mi-am lansat primul salon a căre-i imagine era Gina Pistol. Un an mai târziu, am lansat alte 2 saloane sub numele meu și am colaborat cu Bianca Drăgușanu. Mai apoi au urmat un amalgam de campanii de înfrumusețare și ședințe foto cu multe vedete autohtone, printre care și Ilinca Vandici, cu care am colaborat 3 ani”, mai spune hairstylistul vedetelor.

Adi Constantin, specializat in Dubai

O perioadă de câteva luni, stylistul a fost și în Dubai pentru a-și îmbunătăți informațiile cu referire la coloristică și extensii din păr uman pe care acesta le importă în România, părul fiind adus din țări arabe.

 De-a lungul anilor, Adi Constantin și-a creat și propriul personaj. El a participat la multe evenimente de top, la care și-a făcut ținute extravagante și, deși unui l-au criticat dur, au fost și alții care i-au apreciat curajul și outfit-ul. Mai mult, hairstylistul a vorbit deschis, de-a lungul timpului, despre orientarea sa sexuală, s-a implicat și în campanii împotriva violenței domestice , împotriva agresiunii față de homosexuali. De asemenea, Adi Constantin spune stop comunității Gay cu referire la manifestările acestora prin parade, respectiv stilistul vedetelor atacă adopția copiilor în cuplurile gay, el nefiind de acord cu acest lucru.

Adi Constantin si-a pierdut mama

 Nefericitul moment în care Adi Constantin își pierde mama, în urmă cu aproximativ 2 ani, face ca acesta să decadă emoțional. „A fost cumplit. E un subiect foarte dureros pentru mine. Am suferit și încă sufăr enorm. Mi-am regăsit totuși forța uriașă să-mi revin cât de cât. După o așa durere, am constatat că nu mă mai poate doborî nimic. M-am adunat destul de greu după această suferință cumplită și am revenit la muncă”, mai spune Adi Constantin.

 Momentan, hairstylistul vedetelor și-a deschis, împreună cu o prietenă, un salon de înfrumusețare în Nordul Capitalei. „Andra este o veche prietenă care mi-a fost alături în multe incercări și momente grele ale vieții. Inițial, am avut un salon mic în centrul Capitalei, după care am decis împreună să facem un concept mai mare, mai luxos, în Nordul Bucureștiului. Adi Constantin Beauty line … proiect la al cărui bord mă aflu!”, a adaugat hairstylistul.

Urmărește și tu noua rubrică a lui Adi Constantin de pe Verdict.ro! Află de la el ce coafuri sunt în trend tot anul și ce vedeta gafează la evenimente mondene și pe covorul roșu! Învață de la specialiști cum să ai un look de divă în câteva minute, cu puțini bani și efort minim, doar pe Verdict.ro.

Publicat: 09 May. 2019, 22:22 News 3
Pe aceeași temă