EXCLUSIV | Oglindă, oglinjoară, cine este cea mai frumoasă divă din țară? Hairstylistul Adi Constantin anunță topul celor cinci cele mai stilate femei din România

Publicat: 14 mai 2024, 22:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Hairstylistul Adi Constantin a realizat verdictul în ceea ce privește divele din România: cine este cea mai stilată și mai inspirațională vedetă de la noi? Specialistul a realizat un top cinci al celor mai bune apariții din ultima vreme în materie de păr.

Lidia Buble „șochează” într-un mod pozitiv

„Lidia dă dovadă de o evoluție stilistică demnă de apreciat, care demonstrează siguranța de sine prin nonșalanța. Imaginați-vă curajul ăsta de a te tunde atât de scurt, după care a șocat publicul cu mult comentata culoare de păr. De la blond la brunet, după care a ales vibranta culoare de păr arămie, care se află în topul trendurilor în ultimii ani. Trebuie, însă, să fim atenți, pentru că nu tuturor femeilor le stă bine cu această culoare. Ea a îndrăznit și i se potrivește de minune. Mari case de modă de la nivel mondial au ales ca modelele care îi reprezintă să aibă această culoare, imaginea colecțiilor lor a fost în ton cu această culoare cheie: arămiu roșcat, culoare cu care Lidia are un styling de zile mari. Așadar, Lidia Buble este un reper inspirațional in beauty.”

Daniela Gyorfi, Jennifer Lopez de România

„Daniela Gyorfi, pe lângă fizicul ei de invidiat, este un artist complet, dar și glam, care jonglează cu mult curaj în diverse apariții. Balayage-ul în stilul lui  J.Lo o propulsează în topul celebrităților de la noi pentru modul în care își întreține părul, mai ales că vorbim de același stil ca și Jennifer, cu extensii și culori îndrăznețe, dar bine alese, în ton cu pielea ei, în ton cu personalitatea explozivă și plină de viață. Este autentică! Foarte multe cliente îmi cer aceeași culoare de păr precum cea pe care o are Daniela. Ea are un mix de culori, blond și ciocolatiu, dar este ajutată de extensii. Este musai ca admiratoarele ei să înțeleagă că extensiile Danielei sunt din păr natural și este important și cum sunt aplicate. Altfel, trebuie să ai un păr bogat încât să arăți precum Daniela sau J.Lo. Daniela a fost și este o inspirație.”

Hairstylistul Adi Constantin anunță topul celor cinci cele mai stilate femei din România

Andreea Frățilă este „latino girl”

„Andreea Frățilă, prezentatoarea Monden Alert, a lansat în peisajul mioritic celebra tunsoare butterfly, ajutată și ea de extensii, care oferă un volum flexibil,  îndreptându-se astfel spre acel look de Latino Diva.”

Lili Sandu afișează un look fresh și perfect

„Cu toți știm că Lili Sandu a fost mulți ani la rând a fost un repet copiat în industria înfrumusețării, iar asta datorită acestui păr natural, coafat mereu cu mult volum, îmbinat de fiecare dată cu un styling bine construit, de la accesorizare la machiajul foarte natural, care, iată, este foarte în vogă acum. Vedem și la divele de la Hollywood din ultima vreme. Lili Sandu aduce un dram de luminozitate în părul ei prin tehnica franțuzească balayage. Lili a fost și va fi printre cele mai frumoase vedete de la noi!”

Adelina Pestrițu, diva care se reinventează de fiecare dată

„Adelina Pestritu, câștigătoarea Best Romanian influencer 2019, a demonstrat că poți fi feminină și cu parul scurt, oferind publicului larg o paleta diversificată de stiluri, precum îndrăzneața tunsoare pixie cu care a „șocat” lumea Beauty și pe care a stăpânit-o cu tot felul de styling-uri bine alese, după care a revenit la bobul asimetric și înapoi la lung, de fiecare dată emanând feminintate, putere și încredere în sine.”

Adi Constantin este unul dintre cei mai buni hairstylisti din România, cu studii în Olanda, Milano, Londra și Dubai. Comentează aparițiile vedetelor încă din 2010, fiind preferatul divelor de la noi.

foto: social media

Publicat: 14 mai 2024, 22:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×