Adi Constantin îi face concurență lui Lenny Kravitz. Hairstylistul vedetelor, apariție excentrică la petrecerea Viva

Publicat: 24 iun. 2024, 14:37 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

A fost zarvă mare la petrecerea Viva, unde dress code-ul s-a dorit a fi unul atipic, așa că vedetele au semnat prezența și au deschis sezonul de vară cu ținute care mai de care mai strălucitoare. Una dintre cele mai interesante apariții a fost a lui Adi Constantin, care îi face sigur concurență celebrului Lenny Kravitz, în ceea ce privește stilul vestimentar. Hairstylistul vedetelor a purtat cercei, a avut o coafură impecabilă, însă bijuteriile au fost de departe cele care au atras cel mai mult atenția.

Hairstylistul Adi Constantin, apariția excentrică la petrecerea Viva

Așa cum ne-a obișnuit și în alți ani, Adi Constantin a reușit să atragă atenția celor din jur cu vestimentația aleasă pentru petrecerea Viva. Dacă până acum a uimit cu ținute în care tocurile sau rochiile nu lipseau din vestimentație, de această dată, hairstylistul vedetelor a ales o apariție „boho style”, mult promovată peste hotare, în special de Lenny Kravitz, care de ani buni adoptă acest stil.

Ținuta i-a venit mănușă lui Adi Constantin, care a afișat și o nouă siluetă, căci a slăbit considerabil în ultima perioadă. Hairstylistul vedetelor a adoptat un stil de viață mai sănătos, astfel că a reușit să dea jos câteva kilograme bune.

„Este un stil abordat la New York, inspirat de la Lenny Kravitz, care este un icon al acestor abordări boho style. Iar la aproape 40, iată, am decis să schimb radical foaia și să mă alimentez total fără gluten, făinoase, dulciuri. Alimentația fiind mai severă, la pachet cu orele petrecute la sală, am slăbit 15 kg în 3 luni de zile.”, a declarat Adi Constantin pentru Ciao.

Adi Constantin este unul dintre cei mai iubiți hairstylisti din România, cu studii în domeniu la Milano, Dubai și Marea Britanie.

Și divele noastre au făcut impresie pe covorul roșu

Daniela Gyorfi, Alina Sorescu sau Loredana Groza sunt doar câteva dintre personalitățile publice de la noi care au impresionat cu ținutele lor.

A revenit la tehnica Balayage, iar Adi C i-a tuns dramatic extensiile Danielei Gyorfi, transformând look-ul într-un bob scurt, pentru ca apariția  de la evenimentul Viva sa aibă un întreg styling dus pâna la capăt din toate punctele de vedere. Astfel, artista optând și pentru wet  look, fiind printre cele mai abordate stiluri din Los Angeles și în tonul tendințelor, atunci când vine vorba de red carpet.

Daniela Gyrofi a avut un look în stilul lui J.Lo, cu o coafură neobișnuită pentru ea, purtând un costum argintiu din catifea, în timp ce Loredana a purtat o rochie mulată pe corp strălucitoare. Deși la prima vedere sobră, Alina Sorescu a purtat un costum strălucitor, cu părul lăsat pe spate și cu un machiaj care îi scoate ochii albaștri în evidență.

Publicat: 24 iun. 2024, 14:37 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×