Salariu Simona Gherghe. Cat castiga prezentatoarea Acces Direct de la Antena 1

Publicat: 11 Apr. 2019, 16:03 Vedete

Prezentatoarea tv se afla, momentan, in concediu. Urmeaza sa aduca pe lume al doilea copil ai ei si al sotului sau, Razvan. Cei doi vor avea un fiu.

Salariu Simona Gherghe. Cat castiga prezentatoarea Acces Direct de la Antena 1? Mai putin decat Catalin Maruta, care are un salariu colosal la PRO TV. Pana in 2016, cei doi se intregeau in audiente. Prezentatorii aveau emisiuni pe acelasi tronson orar, dar cum Maruta era invins de Gherghe, PRO TV a mutat ora de difuzare.

Acum, emisiunea Acces Direct este prezentata de Cristina Cioran, fosta prezentatoare a emisiunii Draga mea prietena de la Kanal D. Aceasta ii tine locul Simonei Gherghe care va naste, in curand, un baietel.

Salariu Simona Gherghe – cat castiga prezentatoarea Acces Direct

Cat despre salariul pe care Simona Gherghe il incaseaza pentru Acces Direct, va spunem ca e jumatate din suma luata de Catalin Maruta. (Salariu Catalin Maruta. Cat castiga prezentatorul emisiunii ‘La Maruta’ de la PRO TV). Pe luna, salariul Simonei Gherghe la Antena 1 este de 7.000 de euro, conform Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania.

Conform surselor din piața media, Simona Gherghe ar încasa un salariu lunar de la Antena 1 de 7.000 – 8.000 euro lunar. Dar prezentatoarea ajunge uneori chiar la 10.000, datorită bonusurilor pe care le încasează pentru performanțele pe care le face, audiența fiind una considerabilă.

Simona Gherghe, probleme de sanatate cu sarcina

Prezentatoarea de la Antena 1 a slabit 3 kg deja pentru ca i-a fost rau. Dupa ce s-a aflat ca e insarcinata, vedeta a participat la emisiunea celui care a dat-o de gol acum o saptamana, Dan Capatos. Momente de panica pentru Simona Gherghe, insarcinata in sapte luni – click!

Simona Gherghe a vorbit despre sexul celui de-al doilea copil. A vorbit si despre dieta, alimentatie si starile de rau. Pana in prezent, prezentatoarea tv a slabit 3 kg din cauza starilor de rau. Din cauza sarcinii, vedeta tine din nou un regim strict. Afla detalii aici!

Ce pastreaza Simona Gherghe drept zestre pentru fetita ei

Ce pastreaza Simona Gherghe drept zestre! Prezentatoarea de televiziune a recunoscut in fata fanilor ca nu are multe bijuterii, dar ca toate pe care le detine au o poveste. De asemenea, a marturisit ca pe acestea le pastreaza pentru a i le da fiicei sale, Ana Georgia.

  • „Nu port multe bijuterii, însa cele pe care le dețin au o poveste. Le păstrez cu drag, căci ele vor fi ale Anei. Mă gândeam, zilele trecute, atunci când am primit în dar o brățară, cât de important e ca bijuteriile să fie bine lucrate, să știi că cei care le-au făcut au pus suflet”, a precizat vedeta pe contul personal de Facebook.
Publicat: 11 Apr. 2019, 16:03 Vedete
Pe aceeași temă