E ”revoluție” în trustul lui Dan Voiculescu! Cum și-au ”băgat coada” mai mulți foști angajați de la Pro TV

Publicat: 30 nov. 2021, 09:02 Autor: Maria Apostol General

La scurt timp după ce s-a aflat că mutarea emisiunii Acces Direct pe Antena Stars a provocat revoltă în rândul angajaților, noi detalii ies la iveală. Se pare că în trustul lui Dan Voiculescu s-ar fi format mai multe găști care s-ar „bate” pentru ”teritorii”.

Mutarea show-ului ”Acces Direct” de pe Antena 1 pe Antena Stars s-a motivat prin faptul că numărul amenzilor usturătoare primite periodic de la CNA a crescut! În realitate lucrurile nu ar sta deloc așa. Surse din interior susțin că la mijloc ar fi vorba de o mare luptă între angajații din Antenă, mai mari sau mai mici în funcții.

Practic, s-ar fi format câteva găști, care se „bat” pentru tronsoanele orare ale emisiunilor pe care le prezintă.

”Am văzut la voi de scandalul Acces Direct, că e out de la Antena 1. Așa e, dar la ei sunt altele. Din alte motive nu e OK. Să vă spun corect, Antena e blocată de niște găști, sunt cei care au venit din Pro TV… Se dispută teritorii, tronsoane orare… Găștile încearcă să-și impună autoritatea. Sunt mai multe. Mai sunt și directori veniți de prin altă parte, nu e o atmosferă deloc OK. Dar așa e peste tot, se știe, când se formează găștile, e haos. Ăia din Pro nu mai aveau loc. Mulți dintre ei. Așa că oamenii își construiesc găști”, au povestit surse din interior pentru CANCAN.RO. Mai multe detalii, AICI.

Mirela Vaida, de neînduplecat

Deși emisiunea ei a ajuns prima în centrul dezbaterilor, Mirela Vaida pare să fie de neînduplecat în acest moment. Prezentatoarea nu dorește să accepte mutarea, mai ales pentru că ar trebui să treacă prin anumite schimbări. Ea încasează un salariu de 5.000 de euro, însă banii ar rămâne neschimbați.

Mirela Vaida nu ar primi o sumă mai mică de bani din partea șefilor trustului Intact, însă ar fi nevoită să petreacă mai mult timp la locul de muncă. Durata emisiei s-ar mări cu o oră, dar salariul ar rămâne la fel, lucru ce nu îi convine deloc prezentatoarei de televiziune.

Publicat: 30 nov. 2021, 09:02 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă