Cu cine va fi înlocuită Mirela Vaida la Antena 1. Emisiunea ”Acces Direct” se mută pe Antena Stars

Publicat: 25 nov. 2021, 09:30 Autor: Maria Apostol Vedete

Decizia conducerii trustului Impact de a muta emisiunea ”Acces Direct” pe Antena Stars a revoltat-o pe prezentatoarei Mirela Vaida. Cu toate astea, lucrurile au fost tranșate și se cunoaște deja cine îi va lua ”locul”. 

Chiar dacă acceptă sau nu Mirela Vaida hotărârea șefilor din Antenă de a muta emisiunea „Acces Direct” pe Antena Stars, se pare că planul acestora va fi dus până la final. Drept urmare, se știe deja ce producție va înlocui celebra emisiune. Se vorbește despre două ore de Observator!

Potrivit unor noi informații, Laura Nureldin si Marius Pancu vor fi prezentatorii jurnalului difuzat în locul emisiunii moderate de Mirela Vaida. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

De partea prezentatoarei se pare că s-ar afla și producătorul emisiunii, dar și un editor. Fapt care produce și mai multă tensiune.

Și emisiunea lui Capatos a fost ”deportată” pe Antena Stars

La începutul lui 2021, șefii din Antenă au decis ca după 13 ani la Antena 1, show-ul XNS să fie mutat pe Antena Stars.

Aventura Xtra Night Show continuă cu sezonul 27! Emisiunea va fi mai frumoasă, mai spumoasă şi mai devreme acasă! Şi asta pentru că, din acest sezon, ora de începere va fi 22:30. Ne vom distra câte două ore pe seară, de luni până vineri, tot în casa Antenelor, dar în altă camera: Antena Stars”, a transmis atunci Dan Capatos.

În locul emisiunii lui Dan Capatos, pe Antena 1 se a apărut Observatorul de noapte. Emisiunea va fi difuzată de cinci ori pe săptămână, de luni până vineri, față de până acum când era de luni până joi.

Publicat: 25 nov. 2021, 09:30 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă