Mirela Vaida, revoltată după ce șefii trustului au decis să-i mute emisiunea pe Antena Stars

Publicat: 24 Nov. 2021, 11:07 Vedete

Decizia șefilor trustului Intact Media de a muta emisiunea „Acces Direct” pe Antena Stars ar fi provocat „valuri” în sânul echipei. Mirela Vaida pare să fie cea mai revoltată de această decizie. 

Dezvăluirile potrivit cărora emisiunea „Acces Direct” va fi eliminată din grila postului Antena 1, pentru a fi difuzată pe Antena Stars, ar fi venit însă ca un ”trăsnet” pe capul întregii echipe, dar mai ales pe cel al Mirelei Vaida.

Conform unor surse, în redacția de la Excelsior s-ar fi produs un adevărat haos. Iar cea mai supărată ar fi chiar prezentatoarea TV. Se pare că Mirela Vaida s-ar opune vehement acestei decizii. Și nu ar fi singura! Producătorul emisiunii, dar și un editor, i-ar ține partea artistei, fapt care ar produce și mai multă tensiune! Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Emisiunea lui Capatos, mutată tot pe Antena Stars

La începutul lui 2021, șefii din Antenă au decis ca după 13 ani la Antena 1, show-ul XNS să fie mutat pe Antena Stars.

Aventura Xtra Night Show continuă cu sezonul 27! Emisiunea va fi mai frumoasă, mai spumoasă şi mai devreme acasă! Şi asta pentru că, din acest sezon, ora de începere va fi 22:30. Ne vom distra câte două ore pe seară, de luni până vineri, tot în casa Antenelor, dar în altă camera: Antena Stars”, a transmis atunci Dan Capatos.

În locul emisiunii lui Dan Capatos, pe Antena 1 se a apărut Observatorul de noapte. Emisiunea va fi difuzată de cinci ori pe săptămână, de luni până vineri, față de până acum când era de luni până joi.

Publicat: 24 Nov. 2021, 11:07 Vedete
Pe aceeași temă