Mirela Vaida, despre plecarea de la Acces Direct: „Am făcut-o pentru că mi-am dat seama că nu pot să fiu doar eu”

Publicat: 24 mai 2023, 14:05 Autor: Camelia Vedete

Mirela Vaida a vorbit deschis despre plecarea de la Acces Direct. Prezentatoarea TV a dezvăluit că a primit mai multe oferte de la posturile concurente.

Mirela Vaida nu ascunde faptul că a fost ofertată de concurență. Cu toate acestea, vedeta TV a decis să rămână la Antena 1, alături de echipa pe care a construit-o de-a lungul timpului.

„Echipa, e foarte simplu. Îți faci o echipă, te sudezi cu ea, ești împreună la bune și la rele. Noi chiar am trecut prin multe bune și rele. Aceste lucruri reprezintă o anumită energie care se construiește acolo. Ai încredere în echipă. Știi că echipa nu te lasă. Știi că echipa trece cu tine prin foc și prin sabie. Este foarte greu să găsești oameni loiali.

Mirela Vaida, despre plecarea de la Acces Direct

Televiziunile sigur că pot să vină cu tot felul de oferte. Unele pot să fie serioase, altele nu. Depinde de tine dacă te duci după steluțe și artificii sau dacă îți dorești să construiești lucruri care să dureze. Eu am ales să rămân cu echipa, deși am avut un moment în care puteam alege să plec.

Am făcut-o pentru că mi-am dat seama că nu pot să fiu doar eu și să gândesc de azi pe mâine. Eu trebuie să fiu împreună cu acest motor, care lucrează ca într-o redacție de știri zi și noapte. Sunt niște copii acolo, în redacție, care vin dimineața la 9 și pleacă seara la 21. Exact așa stau lucrurile, zi de zi”, a explicat Mirela Vaida pentru Ego.ro.

Mara Bănică a plecat de la Antena 1 din cauza Mirelei Vaida?

Mara Bănică a plecat de la Antena 1 din cauza Mirelei Vaida? Ce declară jurnalista acum despre Mirela Vaida și Simona Gherghe.

Mara Bănică a fost prezentă în podcastul lui Cătălin Măruță, unde și-a pus sufletul pe tavă. Jurnalista a fost sinceră, ca de obicei, și a făcut dezvăluiri neștiute din viața sa personală, dar și profesională. Printre multe altele, vedeta a dat din casă și a spus clar cum se înțelege cu Simona Gherghe și Mirela Vaida, cele două prezentatoare de la Antena 1. Mara a lucrat cu ambele, pe vremea când erau la Acces Direct.

Cătălin Măruță: Cum te înțelegeai cu Simona Gherghe?

Mara Bănică: Aveam așa o relație corectă, nu avem o prietenie, dar vorbim și acum. Simona e o tipă în banca ei, o tipă deșteaptă, o tipă citită. Știe cu televiziunea, chiar știe cu televiziunea.

Cătălin Măruță: Ai lucrat și cu Mirela Vaida.

Mara Bănică: Puțin.

Cătălin Măruță: Cu ea cum te înțelegeai?

Mara Bănică: Nu știu, nu vreau, adică nu am căzut într-o admirație așa față de Vaida.

Cătălin Măruță: Deci te înțelegeai mai bine cu Simona.

Mara Bănică: Profesional da, adică aveam mai multe lucruri în comun, cu Vaida nu am nimic în comun. Nu aveam nimic în comun, din păcate, nu aveam același umor, nu puteam, nu era genul meu.

Publicat: 24 mai 2023, 14:05 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă