Mara Bănică a plecat de la Antena 1 din cauza Mirelei Vaida? Ce declară jurnalista acum: „Nu puteam, nu era genul meu”

Publicat: 09 mai 2023, 13:10 Autor: Camelia Vedete

Mara Bănică a plecat de la Antena 1 din cauza Mirelei Vaida? Ce declară jurnalista acum despre Mirela Vaida și Simona Gherghe.

Mara Bănică a fost prezentă în podcastul lui Cătălin Măruță, unde și-a pus sufletul pe tavă. Jurnalista a fost sinceră, ca de obicei, și a făcut dezvăluiri neștiute din viața sa personală, dar și profesională. Printre multe altele, vedeta a dat din casă și a spus clar cum se înțelege cu Simona Gherghe și Mirela Vaida, cele două prezentatoare de la Antena 1. Mara a lucrat cu ambele, pe vremea când erau la Acces Direct.

Cătălin Măruță: Cum te înțelegeai cu Simona Gherghe?

Mara Bănică: Aveam așa o relație corectă, nu avem o prietenie, dar vorbim și acum. Simona e o tipă în banca ei, o tipă deșteaptă, o tipă citită. Știe cu televiziunea, chiar știe cu televiziunea.

Cătălin Măruță: Ai lucrat și cu Mirela Vaida.

Mara Bănică: Puțin.

Cătălin Măruță: Cu ea cum te înțelegeai?

Mara Bănică: Nu știu, nu vreau, adică nu am căzut într-o admirație așa față de Vaida.

Cătălin Măruță: Deci te înțelegeai mai bine cu Simona.

Mara Bănică: Profesional da, adică aveam mai multe lucruri în comun, cu Vaida nu am nimic în comun. Nu aveam nimic în comun, din păcate, nu aveam același umor, nu puteam, nu era genul meu.

Mara Bănică, adevărul despre participarea la “Sunt celebru, scoate-mă de aici

Mara Bănică a dezvăluit care a fost motivația care a împins-o  spună “Da”, uneia dintre cele mai grele experiențe din viața ei, dar și ce învățături a asimilat odată cu participarea în celebrul show filmat în Dominicană.

Mara Bănică: „”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” A fost cu de toate. Am câștigat doi oameni de suflet”

Ce sentimente te încearcă…?

Primul lucru la care m-am gândit a fost  sun acasăîmi era foarte, foarte dor de familie, de micuții mei, de soțul meu. Sentimentul acesta de “apartenență” este sublim pentru mine ai la cine și pentru cine  te întorci de oriunde! Fie și din Junglă!:)

Cum a fost..?

A fost cu de toate. Am câștigat doi oameni de suflet, pe Cornel și pe Giani. În planul fobiilor și al fricilor, știam  sunt un om curajos, îmi pare rău  n-am prins probe cu apă sau cu înălțime. Am scapăt de teama de șobolani pot plimba prin Herăstrău liniștită, ce  zic.. Citește tot interviul aici.

Publicat: 09 mai 2023, 13:10 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă