Probleme pentru Simona Gherghe. A doua sarcina nu ii face bine: ”Mi-a fost rau!”

Publicat: 30 Nov. 2018, 11:08 Vedete

Ieri, vedeta emisiunii Acces Direct a recunoscut ca este insarcinata cu al doilea copil.

Dar nu este o sarcina fara probleme pentru Simona Gherghe. Prezentatoarea de la Antena 1 a slabit 3 kg deja pentru ca i-a fost rau. Dupa ce s-a aflat ca e insarcinata, vedeta a participat la emisiunea celui care a dat-o de gol acum o saptamana, Dan Capatos.

Simona Gherghe a vorbit despre sexul celui de-al doilea copil. A vorbit si despre dieta, alimentatie si starile de rau. Pana in prezent, prezentatoarea tv a slabit 3 kg din cauza starilor de rau. Din cauza sarcinii, vedeta tine din nou un regim strict.

Probleme pentru Simona Gherghe la a doua sarcina

Simona Gherghe va avea un coleg de platou. Surpriza cine ar putea fi!„Mi-a fost rău în primele luni, până în luna a doua, seara îmi era foarte greaţă. Şi nu suport mirosul de ţigări electronice. În rest sunt mai bine ca la prima sarcină, sunt mai bine.

Probleme de la prima sarcină lovesc din nou şi am trecut din nou la regimul acela drastic. Am slăbit trei kilograme de când am rămas însărcinată, dar asta e. Pentru sănătatea mea, pentru sănătatea lui bebe, facem orice”, a mărturisit Simona Gherghe la Antena 1.

Continuarea articolului »

Publicat: 30 Nov. 2018, 11:08 Vedete
Pe aceeași temă