Turistul s-a ales cu piele de zombie, dupa ce a stat la soarele de la miezul noptii, din Groenlanda! Medicii s-au crucit cand l-au vazut!

Publicat: 29 Nov. 2018, 19:15 Life

Un barbat s-a ales cu o afectiune pe care a descris-o drept "piele de zombie".

Problema medicala parea una nesemnificativa, la inceput, dar s-a dovedit a fi foarte grava. Un tanar de 29 de ani a observat ca are piele de zombie, pe ambele maini, dupa ce a petrecut timp in Groenlanda.

Mai mult, barbatul e originar din Australia, si a povestit ca a fost plecat intr-o expeditie, timp de 3 saptamani. El a descris ca a inceput sa aiba urme violet pe maini, care s-au transformat mai apoi in basici.

 

Turistul s-a ales cu piele de zombie

Turistul australian i-a ingrozit pe medici. El a fost diagnosticat cu „fitofotodermatoza”, o inflamatie a pielii. Barbatul a descris ca avea senzatii de arsura la nivelul mainilor, odata ce a observat ca are piele de zombie pe ambele membre.

„Ranile mele aratau destul de rau, aproape ca o piele de zombie”, a povestit omul. Cand a mers la spital, a aflat ca problema sa medicala, aparuta brusc, fusese din pricina unei reactii chimice bizare, potrivit mediafax.ro.

Mai exact, ranile i-au fost provocate de compusii sensibili la lumina regasiti in lamaile verzi, pe care turistul le consumase, si razele ultraviolete ale soarelui de la miezul noptii, din Groenlanda.

Continuarea articolului »

Publicat: 29 Nov. 2018, 19:15 Life
Pe aceeași temă