Catalin Morosanu, atac la Brigitte Sfat: „S-a intors Baba Cloanta si eu nu am mai spus nimic”

Publicat: 03 mai 2019, 17:14 Autor: Simona News 3

Spre surprinderea tuturor, Catalin Morosanu nu a avut o reactie prea draguta la adresa colegei sale, Brigitte Sfat.

Catalin Morosanu, atac la Brigitte Sfat. Catalin si Brigitte sunt colegi la show-ul „ferma”, transmis de Pro TV, iar la inceputul competitiei cei doi erau apropiati. Insa in prezent, situatia este tensionata intre cei doi.

In editia de ieri a emisiunii, Brigitte i-a marturisit logodnicului ei, Florin Pastrama, ca in trecut, ea a fost indragostita de Catalin Morosanu, ceea ce nu a picat prea bine, fiindca s-a creat un triunghi amoros.

Catalin Morosanu, atac la Brigitte Sfat

Catalin Morosanu, atac la Brigitte Sfat

Morosanu a surprins pe toata lumea atunci cand Florin Pastrama s-a luptat cu Matei Negrescu, iar Brigitte a venit sa-si sustina iubitul. Morosanu nu s-a putut abtine si a spus:

„S-a întors Baba Cloanţa şi eu nu am mai spus nimic, a început imediat să spună: „Florin, te iubesc, Florin, asta are nevoie un bărbat când trage ca armăsarul la hamuri, să vină să îţi zică ţie o voce, Florin, te iubesc!” Hai, mă, mă laşi?” a spus acesta, potrivit Libertatea.

Pastrama a cerut-o OFICIAL in casatorie pe Brigitte de ziua lui

Pastrama a cerut-o OFICIAL in casatorie pe Brigitte de ziua lui! Florin Pastrama si-a sarbatorit ziua in FERMA si producatorii i-au facut o surpriza uriasa. Au adus lautari care au incins la maxim atmosfera.

Asa cum era de asteptat petrecerea a avut o tematica „gipsy” sau „tiganeasca” asa cum ii place lui Florin Pastrama sa vorbeasca despre el. Toti concurentii s-au imbracat in tinute tiganesti si au incins o petrecere pe cinste pe ritmuri de muzica lautareasca si de petrecere.

Publicat: 03 mai 2019, 17:14 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă