Rita Muresan a facut atac de panica. Aceasta trece printr-o suferinta de nedescris

Publicat: 03 May. 2019, 14:32 Vedete

Creatoarea de moda Rita Muresan nu si-a mai putut tine lacrimile sub control si a izbucnit in plans.

Rita Muresan a facut un atac de panica. Aceasta a fost invitata la emisiunea moderata de Teo Trandafir, transmisa la postul de televiziune Kanal D. La un moment dat, s-a adus in discutie subiectul mortii lui Razvan Ciobanu.

In acel moment, creatoarea de moda n-a mai putut sa se abtina si a izbucnit in lacrimi, necontand ca era in cadrul unei emisiuni televizate, Rita n-a putut sa se stapaneasca.

Rita Muresan a facut atac de panica

Rita Muresan a facut atac de panica

In cadrul interviului, aceasta a marturisit ca in dimineata in care Razvan Ciobanu a fost gasit mort, socul a fost atat de puternic incat a facut atac de panica.

„Am făcut atac de panică în dimineaţa aia (n.r. când a murit Răzvan Ciobanu). Am fost stropită cu apă de Nelu (n.r. fostul ei soţ) Nu am mai avut aer. Eram la Constanţa, la tatăl fetelor mele, petreceam Paştele acolo, venise şi una dintre fete în România. Nu mi-a venit să cred.

Simt. Eu am şi calităţi extrasenzoriale. Eu văd. Dacă închid ochii îl văd de mână cu Iisus. Nu am fost în stare zilele acestea, dar o să reuşesc. Am o conexiune specială cu Tatăl Ceresc şi sunt sigură că voi primi răspunsuri. Le voi spune, dacă am voie să spun” a spus Rita Muresan, porivit Libertatea.

Ultima persoana care l-a vazut pe Razvan Ciobanu in viata a facut o declaratie cutremuratoare

Ieri a avut loc inmormantarea creatorului de moda, care s-a lasat cu multe lacrimi si o suferinta de nedescris.

Ipoteze privind cauza mortii acestuia au tot circulat, insa un lucru se stia cert pana acum: Razvan nu a consumat bauturi alcoolice inainte de a urca la volan.

Cineva sustine contrariul, mai precis o tanara pe nume Andreea, care spune ca l-a vazut pe Razvan inainte de a urca in masina, cu un pahar de bautura in mana. Este ultima persoana care l-a vazut in viata.

„Cum poți declara că nu a consumat băutură? Am fost probabil ultima care l-a văzut. Era aproape de ora 20, în parcarea roșie. Eu coborâsem din mașină ca să-l las pe al meu să parcheze deoarece locul era destul de îngust.

Răzvan a trecut exact pe lângă, cu un pahar în mână. Era pe jumătate gol și conținea o băutură de culoare închisă. Aproape nu putea sta în picioare. Era vizibil murdărel. Eu credeam că se duce spre cazare, dar evident căuta mașina.

Nu aș avea de ce să mint. La acea oră, lângă noi nu era nimeni. El era singur. Nu putea să meargă. Dacă nu mă dădeam la o parte se urca pe mine. Avea în mână un pahar de cola sau cola cu ceva. Chiar mă întrebam cum poate fi așa singur”, a scris Andreea la un comentariu al Vicai Blochina cu privire la moartea lui Razvan Ciobanu, conform Verdict.

Publicat: 03 May. 2019, 14:32 Vedete
Pe aceeași temă