Razvan Ciobanu avea harduri cu informatii compromitatoare. Cineva voia sa i le sustraga. Ar putea avea legatura cu moartea lui

Publicat: 03 May. 2019, 15:10 News 3

Dan Capatos a dezvaluit informatii cruciale cu privire la moartea creatorului de moda, Razvan Ciobanu.

Inainte de inmormnatre, parintii lui Razvan Ciobanu au mers la el acasa si au luat mai multe lucruri importante, printre care si niste harduri, despre care Dan Capatos stie mai multe lucruri.

Razvan Ciobanu avea harduri cu informatii compromitatoare

„Cineva aleargă după acele harduri. În 2011 am fost contactat de Răzvan, în baza prieteniei pe care o aveam, să-mi se spună are un cv cu aceste imagini. Nu am spus niciodată că este Răzvan Ciobanu în acele imagini şi niciodată că se întâmplau la el în casă.

Răzvan nu făcea un şantaj. El avea un material de interes pentru presă şi m-a căutat pe mine primul fiind prieteni. Mi-a zis, te interesează nişte imagini cu persoane publice care fac nişte lucruri? Ce persoane? Alea, alea. Nu pot să abordez acest subiect în emisiune i-am spus.

Dacă se adevereşte informaţia că Răzvan ar fi fost infectat cu acest virus se verifică pe filiera în care el a ajuns să fie infectat, povestea din spate se aseamănă cu povestea dispariţiei lui. Sunt persoane care lucrează în locuri în care ar putea să infecteze alţi oameni”, a spus Dan Capatos, potrivit Cancan.

„Din 2011 au trecut opt ani, Răzvan s-a degradat în perioada asta. El din 2010 a căzut şi căzut a rămas. Teama principală a fost că pe acele harduri au fost rezultatele investigaţiilor medicale nu doar ale lui Răzvan”, a spus Mara Bănică.

Ultimele imagini filmate cu Razvan Ciobanu! Se plimba haotic pe terasa goala

Camerele de luat vederi de pe o terasa din zona de Nord din Mamaia l-au surprins pe Razvan Ciobanu destul de agitat inca din prima parte a zilei in care si-a gasit sfarsitul. Era singur pe intreaga terasa, fuma necontrolat si se plimba haotic printre mese si scaune. Vorbea cu chelnerii si revenea constant la ei pentru a le pune intrebari.

Pare ca asteapta pe cineva, dar nu sta niciodata la nicio masa. Din imagini se poate deduce faptul ca era destul de agitat si poate chiar dezorientat. Filmarile au fost facute in jurul orelor 17:30 pe terasa, ceea ce inseamna destul de devreme fata de ora la care a fost dat „disparut” de prietenii lui.

Anchetatorii au stabilit deja din lista apelurilor telefonice si a mesajelor pe care le-a trimis de pe telefon ca dupa ora 21:00 nu a mai vorbit cu nimeni. Acum toata lumea se straduieste sa puna cap la cap ultimele ore din viata lui Razvan Ciobanu. Din cate se pare exista martori care sustin ca l-au vazut chiar cand a plecat cu masina din zona cluburilor de la Mamaia.

Publicat: 03 May. 2019, 15:10 News 3
Pe aceeași temă