Dramatic! Cel mai cunoscut pusti din Bucovina a murit la doar 14 ani! Vlad George Nisoi a cazut de pe o stanca de la inaltimea de 50 de metri!

Publicat: 03 May. 2019, 10:37 News 4

Baiatul locuia in Campulung Moldovenesc si mergea deseori cu prietenii sa se joace la poalele masivului Rarau.

Vlad George Nisoi, cel mai cunoscut pusti din Bucovina a murit la 14 ani! Vlad George Nisoi in varsta de 14 ani era considerat simbolul Bucovinei dupa ce el a aparut in mai multe materiale promotionale de promovare a zonei.

Vlad George Nisoi a murit in a doua zi de Paste dupa ce a cazut de pe o stanca de la o inaltime de aproximativ 50 de metri din masivul Rarau. Tragedia a avut loc luni după-amiază, în jurul orei 17.00, în timp ce copilul de 14 ani, care locuia în zona Izvorul Alb din localitate, se juca împreună cu alţi copii pe stâncile din zona ”Piatra Buchii”.

Vlad George Nisoi, cel mai cunoscut pusti din Bucovina a murit la 14 ani

Cu toţii cunoşteau bine zona, însă Vlad George Nisioi s-a urcat la un moment dat pe o stâncă foarte înaltă aflată pe partea stângă a drumului care merge spre Pârtia Rarău, de unde, într-un moment de neatenţie, a căzut în gol de la aproximativ 50 de metri înălţime, potrivit adevarul.ro.

Martorii au sunt imediat la 112 si o ambulanta l-a preluat pe baiat si l-au dus la spital acolo unde doctorii nu au putut decat sa constate decesul. Familia si prietenii sunt consternati pentru ca nu inteleg cum s-a putut intampla asa ceva in conditiile in care baiatul cunoastea foarte bine zona. Pustiul a devenit celebru dupa ce imaginea lui a fost identificata cu Bucovina in mai multe fotografii cu tematica traditionala.

Pe internet pot fi gasite mai multe imagini cu copilul imbracat in straie traditionale si ascutind o coasa, stand langa un cal sau mancand o paine calda langa o casa de lemn iarna in zapada. Nimic din imaginile idilice in care aparea Vlad George Nisoi nu prevestea destinul tragic pe care urma sa-l aiba. Pe pagina lui de Facebook au curs mii de mesaje de condoleante. Vlad mai avea o sora care dupa cumplitul accident a postat si ea un mesaj pe Facebook: „Nu pot să îmi imaginez viaţa fără tine, te rog să nu mă laşi, oare te-am rugat prea târziu?”

Publicat: 03 May. 2019, 10:37 News 4
Pe aceeași temă