Pastrama a cerut-o OFICIAL in casatorie pe Brigitte de ziua lui, dupa ce si-a facut de cap pentru ultima data cu inca 2 concurente! Raspunsul ei i-a mirat pe toti!

Publicat: 30 apr. 2019, 12:38 Autor: D. C. Vedete

Brigitte l-a surprins pe Pastrama chiar in timp ce isi organiza singur o petrecere a burlacilor inainte sa o ceara in casatorie si a explodat.

Pastrama a cerut-o OFICIAL in casatorie pe Brigitte de ziua lui! Florin Pastrama si-a sarbatorit ziua in FERMA si producatorii i-au facut o surpriza uriasa. Au adus lautari care au incins la maxim atmosfera.

Asa cum era de asteptat petrecerea a avut o tematica „gipsy” sau „tiganeasca” asa cum ii place lui Florin Pastrama sa vorbeasca despre el. Toti concurentii s-au imbracat in tinute tiganesti si au incins o petrecere pe cinste pe ritmuri de muzica lautareasca si de petrecere.

Atmosfera a fost intretinuta de o trupa de lautari iar piesa de rezistanta a fost „Chef de Chef”. In tot acest timp Pastrama s-a simtit in elementul lui si toata lumea s-a distrat la maxim fara sa mai conteze ca dansau pe manele.

Pastrama a cerut-o OFICIAL in casatorie pe Brigitte de ziua lui!

S-a mancat bine si s-a consumat alcool astfel incat la un moment dat Florin Pastrama s-a gandit sa mai profite pentru o ultima data de cateva dintre concurentele din FERMA. A dansat in cel mai lasciv mod posibil cu Ioana Filimon si a sarutat-o pe gura pe Otniela, toate astea in timp ce Brigitte de suparare s-a refugiat in casa.

Apogeul editiei a fost atunci cand a venit pentru Florin un tort surpriza si el a tinut sa faca un mic anunt. A chemat-o pe Brigitte alaturi de el, a luat-o de mana si a cerut-o oficial in casatorie. Totul ar fi decurs perfect daca Brigitte n-ar fi vazut pe geam din casa ce facea el cu celelalte concurente chiar inainte sa o roage pe ea sa-i fie sotie.

„Vreau din tot sufletul meu sa o cer pe Brigitte de sotie” au fost cuvintele lui Florin. „Avand in vedere ca am stat si m-am uitat pe geam si am vazut mai multe lucruri care nu mi-au convenit, raspunsul meu va fi nu. Sa duc o viata de cosmar cu un om care bea putin si se duce cu toate femeile? „ a fost replica cu care Brigitte l-a facut pe Pastrama sa-i cada fata.

Publicat: 30 apr. 2019, 12:38 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă