BOMBA! Motivul real pentru care Razvan Ciobanu nu purta NICIODATA centura de singuranta!

Publicat: 30 apr. 2019, 01:39 Autor: D. C. Vedete

Iulia Albu explica de ce Razvan Ciobanu nu purta centura de siguranta. Motivul se pare era unul cunoscut de toti prietenii lui.

Motivul real pentru care Razvan Ciobanu nu purta centura de singuranta! Razvan Ciobanu a murit intr-o masina in care accidentele fatele sunt extrem de rare si toata lumea si-a dat imediat seama ca daca a fost gasit langa masina era pentru ca nu purta centura.

Imediat dupa ce au ajuns la fata locului politistii au realizat ca centura de singurata de la scaunul soferului era cuplata prin spatele lui Razvan Ciobanu. În urma investigațiilor efectuate de către oamenii legii, se pare că unul dintre motivele care i-a curmat destinul creatorului de modă ar fi un obicei de-al acestuia, despre care știau toți apropiații lui.

„Concluzia preliminară formulată a fost că acesta nu ar fi purtat centura de siguranță. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, urmând ca alte informații de interes public nou apărute să vă fie comunicate cu celeritate”, au explicat polițiștii.

Motivul real pentru care Razvan Ciobanu nu purta centura de singuranta!

Cea care a facut lumina in acest caz este Iulia Albu care a declarat pentru stirileprotv.ro ca Razvan Ciobanu cu care era foarte buna prietena si au fost chiar si colegi de televiziune nu purta niciodata centura de siguranta. „Știu că nu purta niciodată centura, este un lucru pe care toţi apropiaţii îl ştim. Îl deranja dintr-un motiv medical”, a explicat Iulia Albu, potrivit stirileprotv.ro.

Nu se stie exact care era afectiunea medicala care il impedica pe Razvan Ciobanu sa poarte centura de siguranta dar acest mic „inconvenient” pe care i-l producea centura de siguranta i-a fost fatal in acest caz. Catalin Botezatu a declarat si el ca Razvan Ciobanu nu era un vitezoman si se pare ca avea dreptate. Desi Politia nu a stabilit inca viteza cu care se deplasa masina lui Razvan Ciobanu, cauza mortii totusi nu a fost viteza ci faptul ca el a fost aruncat din scaunul soferului afara pe geamul masinii.

„Cercetarea la fața locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanță de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști unde, din cauza denivelărilor de pământ s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor la baza unui arbust”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Publicat: 30 apr. 2019, 01:39 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă
×