Cum își alină durerea mama lui Răzvan Ciobanu, la trei ani de la moartea designerului

Publicat: 29 apr. 2022, 11:13 Autor: Maria Apostol General

În urmă cu trei ani, pe 29 aprilie, vestea că designerul Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de mașină a șocat pe toată lumea. Părinții acestuia au fost cei mai devastați, iar golul din sufletul lor nu mai poate fi umplut. Am aflat cum încearcă, totuși, să-și aline durerea nemărginită. 

Moartea lui Răzvan Ciobanu a stârnit multe controverse, din cauza unui accident care a lăsat în urmă multe semne de întrebare. Designerul se afla într-un autoturism marca Range Rover și, potrivit declarațiilor prietenilor săi făcute la momentul respectiv, încerca să ajungă în București, din Mamaia.

Din nefericire, ar fi greșit drumul și așa a ajuns pe DJ 226, drum județean ce leagă Năvodari de comunele Corbu, Săcele, Istria, Sinoe și Mihai Viteazu.

Se afla în dreptul localității Sinoe când a pierdut controlul mașinii și autoturismul a ieșit în afara părții carosabile. Bolidul a rulat pe o distanță de aproximativ un kilometru în câmp deschis, cu viteză. În cele din urmă, mașina s-a izbit violent de mai mulți copaci.

Pisica lui este la noi, ne mai alină suferința și dorul de el”

Astăzi, 29 aprilie, se comemorează trei ani de la moartea sa, iar familia a rămas în continuare cea mai afectată de dispariția lui.

Mama lui Răzvan Ciobanu nu a încetat să se roage pentru sufletul fiului său. Ea a mărturisit că a găsit totuși și o formă de alinare.

Nu ne rămâne decât să ne rugăm să fie bine printre îngeri și Dumnezeu să-l odihnească în pace! Îl mai visez, dar sunt visele noastre, sunt lucruri intime, pentru noi. Am făcut recent parastas, am făcut tot ce trebuia. Mergem foarte des la București, la cimitir. Pisica lui este la noi, da, ne mai alină suferința și dorul de el”, a declarat Elena Ciobanu, potrivit ego.

Publicat: 29 apr. 2022, 11:13 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă