Raluca Bădulescu, dezvăluiri emoţionante despre Răzvan Ciobanu. Vedeta a izbucnit în plâns la TV

Publicat: 13 mai 2021, 12:56 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Raluca Bădulescu a fost inviatată recent într-o emisiune TV, acolo unde a făcut mărturisiri dureroase despre prietenul său Răzvan Ciobanu. Jurata de la Bravo ai stil nu s-a putut abţine şi a început să plângă în momentul în care şi-a adus aminte de regratatul designer.

La emisiunea moderată de Denise Rifai, Raluca Bădulescu a făcut declarații emoţionante despre creatorul de modă Răzvan Ciobanu, care s-a stins din viață în data de 29 aprilie 2019, în urma unui grav accident de mașină, între localităţile Năvodari şi Săcele, județul Constanța.

”Lam iubit și îl iubesc enorm”

Este cunoscut faptul că la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu au participat foarte multe persoane şi vedete din România, iar de acolo nu a lipsit nici Raluca Bădulescu. La ceva timp după tragicul eveniment, au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora, celebra jurată l-ar fi condus pe regretatul designer pe ultimul drum doar pentru imagine.

În cadrul interviului pe care l-a acordat, blondina a ţinut să lămurească acest subiect care a afectat-o destul de tare.

„Nu știu cine s-ar putea gândi la așa ceva, nu știu, eu sper că nimeni nu s-a gândit realmente la așa ceva. Răzvan Ciobanu a fost parte din viața mea și a fost parte din viața noastră, de-o viață. Înseamnă, eu nu vreau să spun că a însemnat, el este alături de noi. Înseamnă atât de mult pentru noi, iar plecarea lui…Să știi că și la el la înmormântare am plâns și cred că este unul dintre cele mai grele momente pe care le-am trăit vreodată. Ce s-a întâmplat cu Răzvan nu pot să calific, l-am iubit și îl iubesc enorm. Răzvan a fost un înger, un coleg extraordinar, un prieten extraordinar, atât pentru mine, cât și pentru prietenii mei. Toți cei care l-am cunoscut știm ce om minunat este, pentru că pentru mine este. Știi că eu uneori vorbesc cu el? Știi că el are atelierul foarte aproape de locul unde locuiesc eu și de fiecare dată când trec cu mașina pe lângă atelier îl salut și îl pup. Da, m-am emoționat. Răzvan, te iubesc, tu știi că te iubim cu toții”, a declarat Raluca Bădulescu, relatează kanald.ro.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 13 mai 2021, 12:56 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă