Declaratie soc de la proprietara masinii in care a murit Razvan Ciobanu: „Sa vedem cine o sa ma despagubeasca. Nici nu-l cunosc personal pe Razvan Ciobanu”

Publicat: 30 apr. 2019, 01:26 Autor: D. C. News 3

Range Roverul in care a murit Razvan Ciobanu ii era imprumutat de un prieten dar nu era nici masina lui ci a iubitei sale care a facut o declaratie surprinzatoare.

Declaratie soc de la proprietara masinii in care a murit Razvan Ciobanu! Razvan Ciobanu a murit intr-un SUV de aproximativ 70.000 de euro si din primele cercetari politia a aflat ca masina nu era a lui astfel a fost aflat adevaratul proprietar al masinii.

SUV-ul Range Rover cu care Razvan Ciobanu a plecat de la Sunwaves nu era masina lui ci ii fusese imprumutat de un prieten din Calarasi. Dupa primele cercetari la fata locului politistii si-au dat seama ca in masina erau obiecte care nu-i apartineau lui Razvan Ciobanu, ba chiar au gasit si o carte de identitate pe numele lui Iulian Cercel, care se pare ca este cel care i-a imprumutat masina designerului de moda. Dar din cate se pare masina Range Rover Vogue nu era nici a acestui barbat ci a iubitei lui, o anume Madalina Ignatuc asa cum a dezvaluit libertatea.ro.

Iulian Cercel si Madalina Ignatuc sunt iubiti si au impreuna o firma de arhitectura in Bucuresti dar este din Calarasi. Iulian Cercel este fiul unui om de afaceri din Calarasi care murise in urma cu cativa ani si era un prieten vechi de-al lui Razvan Ciobanu, dar se pare ca el nu i l-a prezentat pe designer si iubitei lui. Mașina, însă, era înmatriculată pe numele iubitei sale, Mădălina Ignatuc. Conform Libertatea, femeia a mărturisit că nu îl cunoștea pe designer: ”Să vedem cine o să mă despăgubească. Nici nu-l cunosc personal pe Răzvan Ciobanu”.

Declaratie soc de la proprietara masinii in care a murit Razvan Ciobanu!

Declaratia socanta a femeii venita intr-un moment extrem de nepotrivit arata faptul ca masina era un model ceva mai vechi si nu mai avea asigurare CASCO. Valoare de piata a automobilului este de aproximativ 70.000 de euro, iar in prezent masina ei este irecuperabila. Chiar si asa preocuparea iubitei prietenului lui Razvan Ciobanu despre o eventuala despagubire la nici 24 de ore de la moarte designerului este una foarte nepotrivita.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineața, în urma unui accident rutier produs la ieșirea din Săcele spre Năvodari, pe DJ 226, în județul Constanța. Acesta era singur în mașină și, din cauza vitezei, a ieșit de pe carosabil, lovind mai mulți copaci. Trupul lui Razvan Ciobanu a fost gasit langa masina, pe partea dreapta. La primele cercetari, politistii au stabilit ca ar fi fost aruncat din masina, pe geamul din dreapta. Masina s-a izbit violent de copaci pe partea aceea.

 

Publicat: 30 apr. 2019, 01:26 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă