Imagini cu taranii din Sacele care luau obiecte personale si parti din caroseria masinii lui Razvan Ciobanu! Un Barbat a fost filmat in timp ce ii bea sucul!

Publicat: 30 apr. 2019, 10:58 Autor: D. C. News 3

Pentru localnicii din Sacele nu a contat ca era un om mort langa masina din care ei luau piese si bucati si chiar sticle de suc pe care il degustau chiar acolo.

Imagini cu taranii care luau bucati din masina lui Razvan Ciobanu! Razvan Ciobanu a murit la 43 de ani in localitate Sacele acolo unde masina pe care o conducea s-a rasturnat si el a murit pe loc.

Locul accidentului a fost imediat aflat de localnicii din Sacele care au vrut sa vina sa vada in numar cat mai mare incidentul care s-a petrecut pe campul de langa satul lor. Inainte ca politia sa ia cadavrul lui Razvan Ciobanu de la fata locului sau sa ridice masina taranii din zona au inceput sa „exploreze” caroseria masinii si alte lucruri care mai sarisera din ea.

Unii dintre ei au luat efectiv parti ale masinii si au plecat cu ele, de la faruri, semnalizatoare pana la anumite piese despre care nici nu stiau ce sunt dar probabil le vor pastra drept „suvenir”.

Imagini cu taranii care luau bucati din masina lui Razvan Ciobanu!

Jurnalistii de la Observator au filmat o serie de imagini in care un barbat chiar bea din sucul din care a baut si Razvan Ciobanu. Sticla sarise din masina si localnicul a gasit-o langa un copac si a vrut sa deguste din ceea ce era in ea. Nu i s-a parut nimanui in neregula sa faca toate astea in timp ce trupul fara viata al lui Razvan Ciobanu zacea la baza unui copac acoperit doar cu o folie neagra.

Răzvan Ciobanu a murit după un grav accident rutier, la Săcele, după ce a parcurs aproape un kilometru pe câmp, după care s-a răsturnat, iar maşina s-a oprit într-un pom. Răzvan a fost aruncat din maşină, corpul său fără viaţă fiind găsit foarte aproape de autovehicul.

Razvan Ciobanu, jefuit dupa moartea sa

Tragedia a fost anunţată la 112 în dimineaţa de 29 aprilie, la ora 7.15. Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor la baza unui arbust.

În clipa în care medicii au ajuns la faţa locului au constatat decesul victimei, care se produsese cu mai mult timp în urmă, anchetatorii urmând să stabilească, după ce legiştii vor face autopsia, cu câte ore înainte a murit creatorul de modă.

Vica Blochina despre ultimele clipe ale lui Razvan Ciobanu: „Era foarte nervos, cauta masina!”

Ultima dorinta a lui Razvan Ciobanu. Ce voia sa faca cu ardoare

Razvan Ciobanu a murit in una dintre cele mai sigure masini din lume! Regina Angliei si familia ei folosesc acest model! Ce masina conducea el de obicei?

BOMBA! Motivul real pentru care Razvan Ciobanu nu purta NICIODATA centura de singuranta!

Declaratie soc de la proprietara masinii in care a murit Razvan Ciobanu: „Sa vedem cine o sa ma despagubeasca. Nici nu-l cunosc personal pe Razvan Ciobanu”

Detaliu de ultima ora! Razvan Ciobanu a scris un SMS in timp ce conducea cu viteza si fara centura! Mergea fara GPS si se ratacise, d-asta gonea puternic!

Publicat: 30 apr. 2019, 10:58 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă