Razvan Ciobanu a murit in una dintre cele mai sigure masini din lume! Regina Angliei si familia ei folosesc acest model! Ce masina conducea el de obicei?

Publicat: 30 apr. 2019, 02:01 Autor: D. C. News 3

Masina este un adevarat "tanc" de peste 2 tone si foarte multe celebritati si oficialitati internationale folosesc exact acest model de Range Rover.

Razvan Ciobanu a murit in una dintre cele mai sigure masini din lume! Razvan Ciobanu a murit intr-un Range Rover Vogue, masina estimata la peste 70.000 de euro ca valoare de piata si una dintre cele mai sigure dintre SUV-urile mari.

Maşina în care a murit Răzvan Ciobanu, un Range Rover fabricat în 2014, este, în mod normal, una extrem de sigură în caz de accident. Autoturismul care are o greutate de 2,3 tone, este din categoria off-road şi obţinut cinci stele la celebrele teste independente de siguranţă Euroncap.

Concret, în cazul unui accident rutier, fiind dotată cu mai multe airbag-uri care protejează pasagerii şi şoferul, modelul oferă o protecţie a pasagerilor adulţi în proporţie de 91 la sută dintr-un total de 100%. Cauza mortii a fost deja stabilita de politisti dupa ce l-au gasit pe Razvan Ciobanu in afara masinii: lipsa centurii de siguranta.

Razvan Ciobanu a murit in una dintre cele mai sigure masini din lume!

Daca Razvan Ciobanu ar fi purtat centura de siguranta mai mult a sigur ca si astazi ar fi fost in viata. Chiar si in imaginile de la fata locului se poate vedea foarte clar ca portiera masinii de pe partea soferului s-a putut deschide fara probleme, nefiind deloc contorsionata si scaunul soferului si volanul fiind aproape in pozitie normala. Range Rover Vogue este o masina „tanc” la cele peste 2 tone ale sale iar toate testele Euro NCAP au aratat ca sufera daune minore dupa un impact de viteze de pana la 64 de kilometri la ora.

Politia nu a reusit sa stabileasca inca exact cu ce viteza se deplasa Razvan Ciobanu dar cu siguranta urmeaza sa devina publica si aceasta informatie, mai ales ca se pare ca masina lui Razvan Ciobanu ar fi mers in afara carosabilului aproximativ 700 – 800 de metri. Un alt factor decisiv in acest accident a fost faptul ca Razvan Ciobanu nu cunostea masina pentru ca nu era automobilului lui. In general masinile SUV sunt mult mai mari si mai greu de manevrat in curbe la viteze mari. Razvan Ciobanu era proprietarul unui BMW seria 5, o masina mult mai mica si mai usor de manevrat in comparatie cu masina in care a murit.

Range Rover Vogue este alegerea multor vedete de la Hollywood si mai ales a familiei regale britanice. Regina Elisabeta si Printul William impreuna cu Kate si familia lor folosesc doar acest model de masina tocmai pentru securitatea avansata si confortul pe care il ofera. Masina lui Razvan Ciobanu era imprumutata de la un prieten dar apartinea de fapt iubitei prietenului sau care imediat dupa accident si-a pus problema unei „despagubiri” spunand ca ea nici macar nu-l cunoaste pe Razvan Ciobanu.

Mai jos puteti vedea cat de sigura este la accident este in mod normal masina in care a murit Razvan Ciobanu.

 

Publicat: 30 apr. 2019, 02:01 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă