VIDEO! Incredibil! Soferii prinsi bauti la volan spala cadavrele la morga si iau notite la autopsie! Se intampla in Moldova!

Publicat: 03 May. 2019, 14:06 Life

Metoda asta ii va face sigur pe foarte multi soferi care se urca la volan dupa ce beau sa nu mai faca asta niciodata in viata lor.

Soferii prinsi bauti la volan spala cadavre la morga si iau notite la autopsie! Metoda de reeducare este testata la Chisinau intr-un program national din Moldova. Soferii bauti la volan au posibilitatea de a primi mai devreme permisele suspendate.

Conducatorii auto care au consumat alcool si vor sa primeasca mai devreme permisul pot merge la morga unde spala cadavre, iau notite si asista la autopsii. Primii soferi care au participat la acest program deja au facut o vizita la morga acolo unde au avut parte de o experienta de-a dreptul socanta. Au participat la procesul de autopsie şi chiar au spălat cadavrele, dar şi locurile de păstrare a acestora. Programul de reeducare va dura trei luni, timp în care participanţii vor mai merge şi în spitale pentru a acorda asistenţă victimelor accidentelor rutiere şi vor prticipa la diverse instruiri privind riscurile consumului de băuturi alcoolice.

Unul dintre şoferi însă a ieşit afară glonţ, după câteva minute, pentru că i s-a făcut rău. Bărbatul a plecat acasă, fapt pentru care a fost exclus din program. El însă va mai avea ulterior încă o şansă să participe la programul anti – alcool, cu un alt gup.

Soferii prinsi bauti la volan spala cadavre la morga si iau notite la autopsie!

Unul dintre soferii care a rezistat celor cateva ore la morga a declarat socat la final: „Ceea ce vezi aici, experinţa de la morgă rămâne ca o lecţie, ca o dezalcoolizare. După acest curs, persoana nu mai are nevoie de dezalcoolizare. El înţelege consecinţele acoolului”.

Vizita la morgă a bărbaţilor, al căror permis de conducere a fost suspendat a durat aproximativ cinci ore. Pe lângă faptul că au participat la necropsie şi toaleta cadavrelor, aceştia au spălat sălile de autopsie şi au adunat gunoiul de pe teritoriul instituţiei.

Programul de la Chişinău durează până la trei luni şi costă patru mii de lei moldoveneşti, bani achitaţi de şoferi. Acesta prevede 12 cursuri. Trei sunt individuale, iar nouă, de grup, printre care o vizită la spital, unde vor acorda asistenţă victimelor accidentelor rutiere. În prezent, 24 de persoane participă la program.

Publicat: 03 May. 2019, 14:06 Life
Pe aceeași temă