Vedetele se roaga pentru Mihai Constantinescu: „E o durere extraordinara in suflet”

Publicat: 15 mai 2019, 17:26 Autor: Simona Vedete
Vedetele se roaga pentru Mihai Constantinescu: E o durere extraordinara in suflet

Viata lui Mihai Constantinescu este in real pericol, iar toata lumea se roaga pentru supravietuirea lui.

Vedetele se roaga pentru Mihai Constantinescu. Colegii de breasla sunt inmarmuriti din cauza durerii, si se roaga constant pentru a se produce o minune ca acesta sa scape cu viata.

Marcel Pavel si Adrian Enache au transmis mesaje de incurajare, exprimandu-si tristetea din cauza ca dragul lor coleg, Mihai Constantinescu, se zbate intre viata si moarte.

Vedetele se roaga pentru Mihai Constantinescu

Vedetele se roaga pentru Mihai Constantinescu

„Sunt trist. E o durere extraordinară în suflet pentru că este colegul nostru, prietenul nostru, noi ştim că dânsul a mai avut o probleme şi a avut şi o intervenţie destul de serioasă la momentul respectiv. I s-a extras un rinichi în urma unui cancer, din ce am înţeles eu. Noi nici nu am ştiut, am aflat ulterior.

E un moment foarte trist pentru că, iată, artiştii foarte valoroşi din generaţia aceea de aur sunt tot mai rari. Dânsul a terminat institutul de Educaţie Fizică şi sport iar spiritul lui este de luptător. E un om foarte prietenos, foarte rezervat care a însemnat şi înseamnă foarte mult pe scena muzicii uşoare. Cred că s-a măcinat în sufletul lui.

Îmi şi spunea că în cultură, oamenii de valoare sunt daţi la o parte. Sunt lucruri pe care lumea nu le mai ia în seamă dar să ştiţi că pe noi ne macină. Poate că un mic factor care a contribuit la consumul acesta sufletesc extraordinar„, a spus Marcel Pavel pentru Mediafax.

Adrian Enache este extrem de trist, dar nu si-a pierdut speranta.

„Suntem foarte trişti de câteva zile aflând vestea asta. Dar, în acelaşi timp, suntem şi optimişti pentru că Mihai, sau, cum îi spunem noi, Ţae, e puternic, e sportiv, e profesor de sport, a făcut parte din naţionala de fotbal a artiştilor, a cântat acum câteva zile într-un club.

Ştiu că situaţia este grea, dar, cum a convocat el echipa de îngeri acum ceva timp, o convoc eu de data asta căci el nu poate acum, echipa care să îl salveze pentru că ne-a încântat generaţii de generaţii şi cred că merita mai multă atenţie, nu doar în momente din astea grele.

Sunt alături de Ţae şi cred că toată suflarea românească e alături de acest mare muzician şi om care a iubit copii şi, iară, se apropie ziua copilului şi iar îl vom invoca pe Mihai Constantinescu, iar se vor difuza piesele sale.

Sunt cu ochii pe presă, ascult ştirile pentru că mă interesează şi vreau să ştiu că Ţae o să treacă şi peste acest greu obstacol din viaţa lui. Suntem alături de tine, Ţae, te rog nu ne dezamăgi. Vreau să ne vedem!”, a spus si Adrian Enache, potrivit sursei citate.

Publicat: 15 mai 2019, 17:26 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă
×