Kate, cu picioarele la vedere intr-o rochie cu slit adanc. Rareori o vedem atat de indrazneata in alegerile vestimentare

Publicat: 15 May. 2019, 14:05 Vedete

Kate a impresionat la ultima aparitie, unde a ales o rochie bleumarin cu buline albe si slit adanc.

Kate, cu picioarele la vedere intr-o rochie cu slit adanc. Ducesa a optat pentru o rochie in valoare de 1.750 de lire a Alessandrei Rich, care seamana izbitor cu cea purtata de Printesa Diana in 1985.

Fanii au fost extaziati atunci cand au vazut-o pe Kate cu rochia ce le-a adus aminte de Printesa Diana. Kate, in varsta de 37 de ani, a purtat aceasta tinuta la expozitia din Parcul Bletchley.

Kate, cu picioarele la vedere intr-o rochie cu slit adanc

Kate, cu picioarele la vedere intr-o rochie cu slit adanc

Foarte multi oameni au laudat-o pe Kate pentru alegerea facuta, unul din ei spunand ca „bunul gust nu va iesi niciodata din tendinte”. Un altul a spus: „Cred ca este dragut ca a ales sa plateasca tribut Printesei Diana, chiar daca nu a cunoscut-o niciodata”.

„Iubesc toate aceste subtile tributuri catre Printesa Diana. A fost frumoasa, blanda si iubita de atatia oameni” a spus o alta persoana pe social media, potrivit Daily Mail.

Kate a demonstrat ca este pregatita pentru primavara in superba rochie midi, pe care a purtat prima data la shootingul pentru pozele oficiale cu ocazia aniversarii Printului Charles la implinirea a 70 de ani, anul trecut.

Kate, cu picioarele la vedere intr-o rochie cu slit adanc

Rochia are mici buline albe pe toata suprafata si detalii aurii, precum si un guler alb de inspiratie vintage. Este surprinzator ca Ducesa a riscat cu aceasta rochie, fiindca are un slit extrem de adanc, iar rareori o vedem pe Kate atat de indrazneata.

In privinta pantofilor, a optat pentru o pereche de stiletto intr-o superba nuanta de albastru in valoare de 425 de lire de la Emmy London si o geanta in valaore de 450 de lire bleumarin, de la Panama Purse by Smythson.

Publicat: 15 May. 2019, 14:05 Vedete
Pe aceeași temă