Pictorita Elena Carstea a murit! Doliu in lumea artisica din Romania

Publicat: 15 May. 2019, 10:46 News 3
Pictorita Elena Carstea a murit! Doliu in lumea artisica din Romania

Romania este marcata de tragedii in ultimul timp. O alta persoana importanta ne-a parasit, lasand un mare gol.

Pictorita Elena Carstea a murit! Cea care a facut tristul anunt a fost Simona Suhoi, ex-Sunsual. Elena Carstea a fost bunica Simonei, si tinea la ea extrem de mult.

Elena Carstea era un artist plastic cunoscut din Romania, si proprietara a Galeriei 15 din Bucuresti. Aceasta s-a stins din viata la varsta de 87 de ani, lasand numai durere in urma.

Pictorita Elena Carstea a murit

Pictorita Elena Carstea a murit

„Un artist autodidact, mamă a 4 copii, a muncit din greu, alături de soțul ei la ferma pe care o dețineau în Leordeni, Argeș. În tinerețe, a lucrat ca profesoară. Elena Cârstea s-a născut în 1932, în București”, gasim scris pe site-ul galeriei de arta, potrivit Cancan.

Elena Carstea este eca care a crescut-o pe Simona, punandu-si amprenta asupra ei, fiindca persoana careia ii datoareaza tot.

„A fost bunica mea, cea care m-a crescut. Nu îmi vine să cred că n-o s-o mai văd niciodată. A fost toată viața o doamnă, nu și-a arătat nici un moment vârsta. Îi datorez multe bunicii, inclusiv faptul că m-a învățat să pictez.

A fost o persoană discretă, nu-i plăcea foarte mult să apară. Acum, mătușa mea are grijă de galerie. Anul ăsta este foarte prost pentru mine, am primit doar vești rele”, a declarat Simona Suhoi pentru WOWbiz.ro.

Publicat: 15 May. 2019, 10:46 News 3
Pe aceeași temă