Actorul din Thor si Terminator, Isaac Kappy, a murit! Anul trecut a fost acuzat de asalt impotriva lui Paris Jackson

Publicat: 15 May. 2019, 11:51 News 3

Hollywood-ul este in doliu dupa ce actorul Isaac Kappy a decedat intr-un mod teribil.

Actorul din Thor si Terminator, Isaac Kappy, a murit! Politia a confirmat ca actorul, in varsta de 42 de ani, s-a aruncat de pe un pod din Arizona dupa ce a fost lovit de o masina.

Se presupune ca anumiti oameni au incercat sa-l prinda pe Isaac inainte de a pica in gol, insa n-au reusit sa-l tina. Actorul a adus lamuriri anul trecut dupa ce s-a spus ca a atacat-o pe Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson.

Isaac, care a aparut si in serialul fenomen Breaking Bad, a fost acuzat ca a incercat sa o sufoce pe Paris in timpul unei petreceri. Moartea lui a venit la doar cateva ore dupa ce a postat un mesaj incoerent pe Instagram in care spunea ca a „tradat” mai multe persoane, printre care pe Doland Trump si Iisus Hristos.

A pastrat cele mai ingrozitoare adevaruri cu privire la personalitatea sa, spunand: „NU am fost un tip bun. Am tradat multe persoane si increderea acestora. Am vandut droguri. Am probleme fiscale. Am datorii. Mi-am batut joc de corpul meu cu tigari, droguri si alcool” a spus acesta, potrivit Mirror.

Continuarea articolului »

Publicat: 15 May. 2019, 11:51 News 3
Pe aceeași temă