Un barbat a inghitit 116 cuie si a trebuit sa fie operat de urgenta VIDEO

Publicat: 15 mai 2019, 14:58 Autor: Simona Life

Barbatul era bolnav psihic si a ajuns la spital dupa ce a acuzat dureri cumplite de stomac.

Un barbat a inghitit 116 cuie. Bhola Shankar, din statul Rajasthan, India, este norocos pentru ca a reusit sa ramana in viata dupa ce a inghitit 116 cuie dar si alte metale, precum sarma, fara ca nimeni sa stie.

Fratele lui cel mic a spus ca barbatul lua medicamente pentru boli mintale de multi ani. Medicii au declarat ca barbatul ar trebui sa se simta norocos ca este in viata. Cumva, cuiele nu i-au perforat stomacul, si au putut fi scoase de acolo.

A fost supus unei operatii de urgenta iar doctorii au ramas socati cand au vazut ce se afla in stomacul lui. Acestia nu-si explica cum cuiele si sarma au ajuns in corpul sau.

Barbatul a fost adus la spitalul guvernamental Bundi si i s-a facut o radiografie pentru a vedea exact pozitionarea metalelor. Pacientul a fost declarat schizofrenic.

Un barbat a inghitit 116 cuie

Un barbat a inghitit 116 cuie

Dr. Anil Saini, care a condus o echipa de doctori in timpul acestei operatii, a spus ca este primul caz de acest gen din Rajasthan. Echipa a tinut sa filmeze intreaga operatie, unde s-a vazut cum cuiele au fost extrase din intestine.

„Pacientul nu poate sa explice cum acele cuie au ajuns in stomacul sau. este norocos ca obiectele ascutite cu i-au perforat organele pentru putea fi fatal” a spus doctorul Anil conform Daily Mail.

In ciuda operatiei grele, pacientul si-a revenit complet. Acesta a ajuns in spital dupa ce a vomitat in mod repetat si s-a plans de dureri acute la stomac.

Publicat: 15 mai 2019, 14:58 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă