Sanda Ladosi se roaga pentru viata lui Mihai Constantinescu: „El a avut acest of al generatiei care nu a mai avut atentia pe care o merita”

Publicat: 16 May. 2019, 10:09 Vedete
Sanda Ladosi se roaga pentru viata lui Mihai Constantinescu: „El a avut acest of al generatiei care nu a mai avut atentia pe care o merita”

Toata lumea este cu sufletul la gura si asteapta ca un miracol sa se intample iar Mihai Constantinescu sa-si revina.

Sanda Ladosi se roaga pentru viata lui Mihai Constantinescu. Buna sa prietena si colega de breasla, Sanda Ladosi, nu si-a pierdut speranta si spera ca Mihai isi va reveni si ne va incanta iar cu muzica sa, asa cum ne-a obisnuit.

„Mi-e foarte greu să vorbesc în general despre colegii mei, dar despre Mihai în mod special. Pentru că este cel care mie mi-a întins o mână, m-a îndrumat şi m-a ajutat în primii mei paşi în această carieră. Pot să spun că datorită lui Mihai eu sunt ceea ce sunt.

Sanda Ladosi se roaga pentru viata lui Mihai Constantinescu

Sanda Ladosi se roaga pentru viata lui Mihai Constantinescu

El a avut ideea de a participa în 1988 la Festivalul de la Mamaia unde, practic, mi-a început cariera, iar de-a lungul timpului mi-a dat sfaturi legate de scenă, de atitudinea faţă de colegi. Ştiind tot bagajul pe care l-am acumulat alături de el, în turneele în ţară, în concerte, şi pentru tot ce a făcut el faţă de mine.

Este o situaţie despre care nici nu îţi găseşti cuvintele. El a suferit foarte mult. Eu cred că bolile noastre trupeşti vin de undeva din supărările noastre care se acumulează în timp şi care afectează organul care este mai slab în trup şi uşor uşor se degradează.

El a suferit nu atât el ca persoană ci pentru generaţia sa, de faptul că uităm întotdeauna de trecut, uităm să respectăm ce a fost şi e important pentru cei tineri să respectăm trecutul. El a avut acest of al generaţiei care nu a mai avut atenţia pe care o merita” a spus Sanda Ladosi pentru Mediafax.

Si actorul Bogdan Stanoevici este cu sufletul alaturi de Mihai si cei dragi lui si isi doreste enorm ca artistul sa scape cu bine din aceasta incercare grea a vietii.

„Pentru cei din generaţia mea, Mihai Constantinescu este o parte integrantă a copilăriei şi generaţiei mele. Eu încă îi fredonez piesele şi le ştiu textul. Asta înseamnă că dincolo de artistul care este a marcat această perioadă prin ceea ce a creat.

Deşi era considerat într-o vreme compozitorul copilăriei, piesele sale au mers mult peste vârsta copilăriei, ca dovadă, încă le fredonăm. Am citit ca toată lumea în presă despre Mihai Constantinescu. Ştiam că el a mai avut probleme de sănătate, noi ne ştim de-o viaţă.

Ne-am întâlnit nu demult, a venit la mine la circ pentru că voiam să organizăm un concert, eu fiind convins că va fi un sold-out pentru că Mihai Constantinescu rămâne un nume important care ne-a marcat spiritul şi memoria afectivă” a spus acesta, potrivit sursei citate.

Vedetele se roaga pentru Mihai Constantinescu: „E o durere extraordinara in suflet”

Mihai Constantinescu este inca in stare critica: „Nici mai rau, nici mai bine ca ieri”

Publicat: 16 May. 2019, 10:09 Vedete
Pe aceeași temă