Ultima fotografie cu Liviu Bucatica, care a murit ieri in accidentul aviatic produs in Buzau

Publicat: 16 May. 2019, 10:50 Vedete
Ultima fotografie cu Liviu Bucatica, care a murit ieri in accidentul aviatic produs in Buzau

In cursul zilei de ieri un avion de mici dimensiuni s-a prabusit in Muntii Buzaului.

Ultima fotografie cu Liviu Bucatica. Din nefericire, cele doua persoane care se aflau in avion au decedat, una din ele fiind Liviu Bucatica, un om de afaceri din Constanta care era stabilit in Rasnov. Barbatul avea 50 de ani.

Avionul a plecat din Ghimbav si trebuia sa aterizeze la Constanta, insa n-a mai reusit sa ajunga la destinatie. Cea de-a doua persoana decedata este chiar pilotul, Ioan Mihai Covaciu, un om de afaceri din Cluj. La scurt timp dupa ce avionul a decolat, acesta a disparut de pe radar.

Ultima fotografie cu Liviu Bucatica

Ultima fotografie cu Liviu Bucatica

Liviu Bucatica si-a facut un selfie inainte de a decola spre Constanta, fiind ultima poza cu el in viata. Sora lui, Corina Martin, a lasat un mesaf sfasietor pe social media.

„Ultima lui fotografie…cu numai câteva minute înainte…„Am fost binecuvântată să am un frate atât de bun, atât de vesel şi de inimos! Nu cred să fie, printre cei ce l-au cunoscut vreodată, oameni pe care să nu-i fi bucurat şi pe care să nu-i fi făcut să zâmbească, vreodată, măcar.

De aceea şi avea atât de mulţi prieteni. Pentru mine şi pentru copiii mei, rămăsese scut şi suport. Pentru mama, trei sferturi din suflet. Acum e gol. Ai plecat nedrept şi mult prea devreme, Liviu! Şi, la fel ca şi cu Tata…nu am apucat să îţi spun, niciodată, că te iubesc. Acesta e păcatul meu.

Tu, însă, vreau să ştii, acolo sus, pe unde pluteşti în zbor acum, că am fost mândră şi norocoasă şi binecuvântată să te am pe ţine că fratele meu. De ieri, acest cuvânt păstrează un gol imens în sufletul meu. Dar încă te aud râzând…şi tot mă mai aştept să ne suni de pe undeva şi să ne spui că iar ne-ai păcălit, cu râsul tău molipsitor….

Nu amânaţi cuvintele, mărturisirile, picăturile de suflet către ai voştri. Nu amânaţi nimic, nu lăsaţi nimic. Timpul nu poate fi cumpărat. Timpul nu aşteaptă. Drum bun printre îngeri, fratele meu!” a spus Corina Martin, potrivit Adevarul.

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit la Buzau

Potrivit reprezentantilor ISU Buzau din Nehoiu, un localnic a sunat la 112 dupa ce a anuntat ca a gasit bcuati dintr-un avion, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, in urma unui apel prin 112, s-a semnalat faptul că exista posibilitatea ca un aparat de zbor de mici dimensiuni sa fi cazut într-o zona montana, greu accesibila din zona Nehoiasu-Valea Nehoiului.

„Apelantul la 112 susține că a auzit un zgomot la o distanță considerabilă, care ar putea fi un aparat de zbor de mici dimensiuni. La nivelul județului Buzău au fost alertate echipaje de pompieri, echipaje medicale, jandarmi și polițiști pentru derularea acțiunilor de căutare-salvare.

De asemenea, s-a luat legătura la unitatea de aviație din județul Buzău și la Romatsa pentru verificarea zborurilor autorizate în zonă”, au declarat reprezentantii Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta.

Publicat: 16 May. 2019, 10:50 Vedete
Pe aceeași temă