Schimbare curajoasa de look pentru Andreea Marin! Blonda si cu un decolteu adanc! „Am decis sa fiu mai curajoasa!”

Publicat: 16 May. 2019, 10:32 News 3
Schimbare curajoasa de look pentru Andreea Marin! Blonda si cu un decolteu adanc! „Am decis sa fiu mai curajoasa!”

E prima data cand o vezi pe Andreea Marin atat de sexy si in primul rand blonda. Nu va renunta totusi la culoarea ei naturala.

Schimbare curajoasa de look pentru Andreea Marin! Blonda si cu decolteu! Andreea Marin are 44 de ani si tocmai a avut o aparitie in public demna de Kim Kardashian, cu o peruca blonda, un decolteul foarte adans si o rochie stralucitoare.

Prezenta la o petrecere mondena din Bucuresti diva „surprizelor” a tinut sa ii surprinda pe toti cu noul ei look. A purtat o peruca blonda care o facea sa para mult mai tanara si mai frumoasa decat este si o rochie cu un decolteu care ii punea foarte bine in valoare bustul generos.

Schimbare curajoasa de look pentru Andreea Marin! Blonda si cu decolteu!

Andreea Marin traverseaza o perioada foarte buna pe plan personal si faptul ca efectiv radiaza i se poate datora si iubitului ei, Adrian Brancoveanu cu 11 ani mai tanar. Andreea Marin a fost bruneta de la prima ei aparitie publica si pana in prezent dar cu tinuta asta a reusit sa iasa in evidenta la un eveniment unde au fost mai multe vedete.

„Din când în când, o femeie trebuie să mai facă și o schimbare. Eu toata viața am fost brunetă, așa mă știe lumea. În ultima vreme am decis să fiu mai curajoasă, să mai pun o perucă blondă, să mai dau cu glitter la ochi. Dacă asta te face să te simți bine ca femeie, de ce nu?”, a declarat Andreea Marin pentru click.ro.

“Blondele le plac bărbaților?! Ei, uite, că eu i-am nimerit pe ceilalți” a incercat Andreea sa-si apere totusi tabara „brunetelor”. Andreea Marin si iubitul ei consul sunt impreuna de doi ani de zile si toata lumea se asteapta ca cei doi sa faca pasul cel mare dar Andreea Marin a spus ca nu se mai grabeste sa se casatoareasca dupa ce deja are la activ trei mariaje incheiate.

Publicat: 16 May. 2019, 10:32 News 3
Pe aceeași temă