Catalin Botezatu este daramat, a plans incontinuu. Ce se intampla cu el

Publicat: 26 May. 2019, 11:13 Vedete

Designerul nu este in cea mai buna perioda a vietii lui, dimpotriva, este la pamant din cauza durerii.

Catalin Botezatu este daramat, a plans incontinuu. Chiar daca suntem obisnuiti sa-l vedem pe Catalin Botezatu merue optimist si vesel, de ceva timp abia daca mai poate schita un zambet.

Asta pentru ca in ultimele saptamani a pierdut trei persoane foarte apropiate, si pentru oricine ar fi greu de suportat. Acum isi jeleste prietenii pierduti.

Catalin Botezatu este daramat, a plans incontinuu

Catalin Botezatu se roaga inainte sa se culce cu femei

Totul a inceput cu moartea Zinei Dumitrescu, care pe langa prietena ii era si mentor de foarte multi ani, apoi a urmat decesul tragic al lui Razvan Ciobanu iar la o zi dupa inmormantarea acestuia a murit si Alex Faur, un prieten aproiat.

„De la Zina încoace este o perioadă oribilă. Am avut nişte trăiri grele, copleşitoare şi gândiţi-vă că de la Zina nici nu am putut să ne luăm „adio”. Mereu mă gândesc că a fost un om extraordinar, care nu s-a înrăit în ciuda experienţelor extrem de dure din viaţa ei.

Ne spunea frecvent că în viaţă trebuie să fim corecţi, să trăim la intensitate maximă şi ne-a învăţat să nu călcăm pe cadavre. Zina nu a încercat niciodată să ne manipuleze sau se ne conducă într-o direcţie greşită. Nu mai întâlneşti mulţi oameni de o asemenea calitate morală astăzi.

Ei, după ea au urmat Răzvan, un copil extrem de talentat, şi prietenul meu drag Alex Faur. Am plâns mult, recunosc. Sper să urmeze o perioadă mai bună şi mai liniştită”, a spus Catalin Botezatu pentru WOWbiz.ro.

Publicat: 26 May. 2019, 11:13 Vedete
Pe aceeași temă