Ce preparat nu consuma deloc Oana Roman. Nici in ruptul capului nu s-ar atinge de asa ceva

Publicat: 25 May. 2019, 17:16 News 3

Oana Roman a dat cartile pe fata si a marturisit ce alimente ii plac si pe care le detesta.

De scurt timp, Oana Roman si-a schimbat stilul de viata, mananca mult mai sanatos, a slabit spectaculos si are un tonus de invidiat. De curand, a declarat pentru WOWbiz ce anume ii place sa manance si ce nu.

Oana Roman a slabit uluitor de mult! Inca putin si ramane fara burta!

„Din bucătăria românească îmi place cel mai mult salata boeuf, iar preparatele mele preferate, în general, sunt fois gras-ul şi friptura de vită cu sos de piper. O să zici că sunt fiţoasă, dar deh, am trăit în Franţa.

A, şi plăcerea mea vinovată este bagheta din Franţa, care nu are nicio legătură cu cea de aici. La polul opus este ciorba de burtă. Nu m-aş atinge de aşa ceva nici dacă m-ai plăti cu bani grei…Poate de la câteva sute de mii de euro în sus să mă risc.

Nu mănânc nici bame, anason, fructe exotice… Dar, repet, problema gravă este cu ciorba de burtă” a spus oana Roman, potrivit sursei citate.

Oana Roman a slabit uluitor

A slabit cu dieta controlata, sport si diverse proceduri de intretinere corporala. Fanii de pe Facebook i-au spus ca minte si ca, de fapt, pozele sunt trucate. Dar Oana Roman a marturisit la tv ca anul acesta chiar va slabi.

„Toată viața am luptat împotriva complexelor pe care altii încercau să le arunce asupra mea. De când ma știu am fost altfel și pentru că eram altfel m-am simțit profund marginalizată. Mi s-a spus ca nu sunt destul de bună, că sunt doar fata lui tata, că nu am niciun merit, că nu sunt frumoasă, ca sunt grasă și câte și mai câte!

Mulți ani am crezut, apoi am înțeles că de fapt ceilalți proiectau asupra mea propriile lor frustrări. Eu nu eram greșită. Ei erau și sunt greșiți. Mi-am văzut deci de drumul meu și am reusit. Am învățat să mă iubesc pe mine pentru ca alții să mă poată iubi”, a scris Oana Roman pe Facebook.

Publicat: 25 May. 2019, 17:16 News 3
Pe aceeași temă