O ambulanta a ramas blocata in noroi, astfel ca pacientul catre care se indrepta a decedat

Publicat: 25 May. 2019, 16:11 Ciao.ro
O ambulanta a ramas blocata in noroi, astfel ca pacientul catre care se indrepta a decedat

Caz cutremurator in Vaslui, unde situatia drumurilor a dus la moartea unui om.

O ambulanta a ramas blocata in noroi. Romania anului 2019, cand din cauza drumurilor neadecvate mor persoane pentru ca ajutorul nu poate ajunge la ele.

Ambulanta care trebuia sa ajunga la un barbat aflat in stare grava a ramas blocata in noroi, iar dupa ceva timp medicul a ajuns la pacientul in varsta de 51 de ani cu o masina de teren de-a autoritatilor locale, insa a fost prea tarziu, barbatul era mort.

O ambulanta a ramas blocata in noroi

Pompierii din Vaslui au incercat sa intervina cu o senila pentru a ajuta barbatul inconstient din localitatea Albesti, comuna Delesti, insa a fost in zadar.

In aceasta dimineata, reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Vaslui au anuntat ca Detasamentul de Pompieri Vaslui a intervenit cu o senilata dupa ce ambulanta TIM care se deplasa pentru a ajuta barbatul inconstient a ramas blocata pe drumul comunal 105.

„Autorităţile locale s-au mobilizat şi ele punând la dispoziţie un buldoexcavator pentru a curăţa drumul şi a scoate ambulanţa. Doamna doctor a ajuns în cele din urmă la pacient cu un autoturism de teren pus la dispoziţie prin intermediul autorităţilor locale”, au spus reprezentantii ISU Vaslui, potrivit Adevarul.

Publicat: 25 May. 2019, 16:11 Ciao.ro
Pe aceeași temă