Ucigasul politistului din Timis si-a cerut scuze. Declaratia lui te va revolta! Unde a vrut sa il impuste pe politist

Publicat: 07 Jun. 2019, 14:19 Ciao.ro

Marcel Ionel Lepa este infractorul care a ucis un politist din Timis. Barbatul a fost fugar timp de doua zile, dupa ce a comis aceasta fapta.

Ucigasul politistului din Timis si-a cerut scuze, vineri, in fata politistilor. Barbatul a fost prins dupa ce politia l-a cautat timp de doua zile. Vineri dimineata, politia l-a dus la Parchetul de pe langa Tribunalul Timiș, unde a fost adus sub escorta. Acolo a fost audiat mai multe ore.

Infractorul a recunoscut ca l-a ucis din gresala pe politistul Cristian Amarie. Marcel Ionel Lepa sustine ca a tintit la picioarele agentului legii, dar arma s-a descarcat in pieptul si gatul politistului. Din pacate, viata lui nu a mai putut fi salvata.

Ucigasul politistului din Timis si-a cerut scuze

„Îmi pare rău, n-am vrut să-l omor”, a spus bărbatul.

Cat despre Daniel Cristian Boar, barbatul care l-a adapostit pe fugar timp de doua zile, Marcel Ionel Lepa a marturisit ca nu stia nimic despre faptul ca e fugar. Infractorul ar fi stat intr-o camera nefolosita din gospodaria familiei.

Vineri, adica azi, procurorii vor cere arestare preventiva pentru ucigasul politistului. Un poliţist în vârstă de 43 ani, de la Postul de Poliţie Recaş, a fost împuşcat mortal, în misiune, de Marcel Ionel Lepa, de 47 de ani, care era dat în urmărire internaţională pentru tâlhărie, informeaza hotnews.ro.

Marcel Ionel Lepa, bolnav

Dupa ce a fost prins, infractorul a fost operat de medici. Acestia i-au scos cele doua gloante pe care le avea in corp, urmele intalnirii cu politistii de duminica seara. Medicii i-au dat un tratament cu antibiotice pentru a nu face infectii.

„Starea este bună, nu a făcut febră, în continuare va primi tratament antibiotic şi va fi pansat”, a declarat medicul Olimpia Oprea, directorul Spitalului Municipal Timişoara. A fost prins ucigasul polististului din Timis. Ce se intampla cu el acum VIDEO

Publicat: 07 Jun. 2019, 14:19 Ciao.ro
Pe aceeași temă