Valentina Pelinel a nascut gemene. Cum le va chema pe cele doua. Numele sunt inedite!

Publicat: 01 Mar. 2019, 13:43 Vedete

Valentina Pelinel și soțul acesteia, Cristi Borcea, au devenit părinți de gemene, vineri, iar ambele fetițe vor primi numele Maria, pe lângă cel al unuia de sfânt.

Valentina Pelinel a nascut gemene in prima zi de primavara. Modelul a confirmat nașterea gemenelor publicând pe contul său de pe rețeaua de socializare online Facebook o fotografie care înfățișează baloane colorate în alb, roz, imprimate cu ursuleți și textul „baby girl”.

În septembrie 2018, Valentina Pelinel, în vârstă de 38 de ani, a confirmat cununia civilă cu Cristi Borcea, fostul finanțator al FC Dinamo, dar și faptul că vor deveni din nou părinți. Cei doi soti mai au un baietel, pe nume Milan, care seamana leit cu Cristi Borcea. Gemenele cuplului se vor numi Indira si Rania. 

Valentina Pelinel a nascut gemene

„Maria o să fie un nume, evident şi un nume de sfânt. Vor fi amândouă Maria. (…) Aveam două pătuţuri de la sora mea care are tot gemene. A apărut o ocazie, mi-a plăcut un proiect şi o să transform camera într-una de prinţese”, a declarat recent Valentina Pelinel într-o emisiune tv.

Cristian Borcea fusese eliberat, în luna iulie 2018, din Penitenciarul Jilava, după 4 ani şi 4 luni de închisoare, după ce magistraţii Tribunalului Ilfov au decis să-i admită cererea de eliberare condiţionată.

Relația dintre cei doi a devenit publică în 2016, când Cristian Borcea era deja în închisoare de doi ani. În acel moment, Valentina Pelinel anunța că este însărcinată, iar, după nașterea copilului, care a primit numele Milan, în luna iunie a acelui an, Borcea a declarat că era vorba despre cel de-al șaptelea copil al său.

Cristi Borcea mai are doi copii, Alexandru, în vârstă de 6 ani, și Gloria, în vârstă de 3 ani, din mariajul cu Alina Vidican, care a durat cinci ani, până în 2016.

Ce nume vor avea gemenele lui Cristi Borcea

Din căsătoria cu Mihaela Borcea are alți trei copii, Patrick, în vârstă de 21 de ani, și gemenii Mihai și Antonia, în vârstă de 15 ani, iar din relația cu avocata Simona Voiculescu are o fiică, Carolyn, în vârstă de 12 ani.

Cristian Borcea este în prezent încarcerat la Penitenciarul Rahova, după ce, la începutul lunii februarie, a fost condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor, alături de Radu Mazăre, care a primit nouă ani de închisoare, informeaza mediafax.ro.

Publicat: 01 Mar. 2019, 13:43 Vedete
Pe aceeași temă