Cartea care salvează vieți. A fost lansată de Dr. Vanessa Youness și Dr. Ștefan Stângaciu

Publicat: 07 iun. 2019, 20:45 Autor: madalina m. Life

Lansarea oficială a cărtii a avut loc, în urmă cu câteva zile, la Palatul Cesianu Racoviță. La eveniment au participat invitați de marca.

Cartea care salvează vieți se numește „Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie”. Aceasta poartă semnatura specialiștilor Dr. Vanessa Youness și Dr. Ștefan Stângaciu.

Cartea care salvează vieți, lansată în premieră!

După 11 ani de la nemilosul diagnostic de Scleroză în Plăci primit de către Dr.Vanessa Youness, această a decis împreună cu cel ce a salvat-o, doctorul Ștefan Stangaciu, care i-a promis în urmă cu 11 ani că nu va ajunge niciodată în căruciorul cu roțile și așa a și fost, să scrie o carte salvatoare de vieți.

Cartea care salvează vieți. A fost lansată de Dr. Vanessa Youness și Dr. Ștefan Stângaciu

Cartea face referire la tratamentul pas cu pas urmat de dr. Vanessa Youness ce a eliberat-o de orice simptom al acestei boli, ajungând să aibă un mod de viață mai sănătos și mai energic că oricând!

Profesorul doctor Radu Macovei, alaturi doctor Ștefan Stangaciu și dr. Vanessa Youness au povestit miercuri seara, într-o conferința de presă deschisă, despre cum te poți vindeca de această boală cumplită. Cancerul osos: ce este si ce simptome are

Ce este scleroza în placi / scleroza multiplă?

“Am lansat cartea în speranța că și alte persoane care se confruntă cu această boală să regăsească puterea de a se vindeca și de a înțelege că un astfel de diagnostic nu trebuie să fie sfârșitul vieții, ci defapt poate deveni chiar începutul unei vieți mai conștiente, mai sănătoase și mai frumoase ca oricând. Tratamentul pas cu pas al ”Sclerozei Multiple prin Apifitoterapie” este o carte menită să saleveze vieți și conține sfaturi pentru a duce o viață santaosa”, a declarat Dr Vanessa Youness, potrivit Cancan.ro.

Dr. Vanessa Youness este fondatorul mai multor proiecte de antreprenoriat social printre care se număra și Clinică de medicină naturista YOUness Clinic, Fondul de inestitii YOUness și Fundația YOUness.

Scleroza în plăci este o boală autoimună care afectează sistemul nervos. Scleroza multiplă constă în faptul că celule imunitare atacă propriul sistem nervos, cu urmări precum pierderea vederii, amorțeli, durere etc. Boala nemiloasă afectează aproape 2.1 milioane de oameni la nivel mondial și peste 10.000 de români pe an, confirmă datele furnizate de Societatea de Scleroză Multiplă din România. Selma Blair sufera de scleroza multipla

Publicat: 07 iun. 2019, 20:45 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă