Stephen Hillenburg a murit! Creatorul animatiei SpongeBob s-a stins din viata la 57 de ani

Publicat: 28 Nov. 2018, 09:52 Vedete

Stephen Hillenburg, creatorul american de benzi desenate care a creat seria atat de indragita de copii, SpongeBob Pantaloni Patrati, a pierdut lupta cu viata.

„Suntem extrem de întristaţi de vestea că Steve Hillenburg s-a stins din viaţă după o luptă cu scleroza laterală amiotrofică (SLA). A fost un prieten iubit şi un partener creativ tuturor celor de la Nickelodeon, iar gândurile noastre merg către toţi cei din familia sa”, au spus purtatorii de cuvant Nickelodeon intr-un comunicat.

In martie 2017, Hillenburg a anuntat ca sufera de afectiunea neurodegenerativa scleroza laterala amiotrofica, cunoscută şi sub denumirea de boala Lou Gehrig.

„Vreau ca oamenii sa stie de la mine ca am fost diagnosticat cu boala Lou Gehring. Toti cei care ma cunosc stiu ca voi continua sa muncesc la SpongeBob dar si la celelalte lucruri care ma pasioneaza atat cat voi putea.

Eu si familia mea suntem recunoscatori pentru toata dragostea si suportul vostru. Va cerem doar sa ni se acorde intimitatea necesara pe toata aceasta perioada” a spus Hillenburg.

Continuarea articolului »

Publicat: 28 Nov. 2018, 09:52 Vedete
Pe aceeași temă