Giani Kirita a ajuns de urgenta la spital, in Timisoara! Ce i-au spus medicii fostului fotbalist

Publicat: 02 mai 2019, 10:18 Autor: madalina m. Vedete

Fostul fotbalist al Dinamo a ajuns de urgenta pe mana medicilor. Se pare ca a suferit o infectie si a primit tratament de specialitate.

Giani Kirita, de urgenta la spital, in Timisoara. A oferit deja si prima reactie, legata de acest subiect nu tocmai placut, de sanatate. Fostul fotbalist a fost consultat de catre medici si a decis ca are nevoie de o parere avizata dupa ce a stat cu dureri o perioada.

Vedeta TV ar fi suferit o infectie si sustine ca avea o umflatura la nivelul abdomenului. Giani Kirita se afla in Timisoara deoarece participa alaturi de alte nume din showbiz la Festivalul Discoteca. Este impreuna la acest eveniment cu Catalin Cazacu, Victor Slav, dar si cu alti apropiati.

Giani Kirita, de urgenta la spital!

Giani Kirita a ajuns de urgenta la spital, in Timisoara

Giani Kirita, de urgenta la spital! Acesta a povestit ca a avut dureri puternice de a decis sa ceara parerea medicului. In acest sens, i-a fost prescris deja un tratament. Dupa ce a fost consultat de catre doctori, Giani Kirita a aflat ca nu este vorba de ceva grav si s-a mai linistit. A trebuit sa isi achizitioneze de la farmacie dezifectant si pansamente, pe care sa le aplice pe rana. Fostul fostbalist a urmat indeaproape indicatiile.

„Am o infectie cutanata in stanga abdomenului. O infectie, nimic grav. Ma deranja, de aceea m-am dus la spital. Mi s-a recomandat sa iau ceva de la farmacie, dezinfectant si pansament. Totul e OK acum. Am mers la medic pentru ca ma jena”, a povestit Giani Kirita, potrivit Cancan.ro.

Concurentul din emisiunea „Vulturii de noapte” a mai adaugat ca a mers la Spitalul de Urgenta din Timisoara alaturi de un prieten de al lui. Giani Kirita a fost concurent in cadrul „Exalton”, timp de un sezon. Barbatul de 42 de ani a fost prezent pe micile ecrane si in postura de antrenor, in cadrul acestui show foarte apreciat de pubic. Cati bani a incasat Giani Kirita in urma participarii la Exatlon Romania!

Publicat: 02 mai 2019, 10:18 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă