Cati bani a incasat Giani Kirita in urma participarii la Exatlon Romania! Concurentul din echipa ‘Faimosilor’ s-a imbogatit: a luat o suma ENORMA

Publicat: 28 May. 2018, 23:00 News 3

Cati bani a incasat Giani Kirita in urma participarii la Exatlon Romania!

Giani Kirita, cel mai controversat, dar si unul dintre cei mai puternici concurenti din echipa ‘Faimosilor’ de la Exatlon, a fost eliminat dupa patru luni de concurs in Republica Dominicana. El a fost nevoit sa paraseasca competitia dupa ce a primit cele mai putine voturi de sustinere din partea telespectatorilor.

Fostul fotbalist a revenit in Romania, la inceputul lunii mai, cu doar o luna inainte de terminarea show-ului din Republica Dominicana.

Pe parcursul celor patru luni petrecute la Exatlon, Giani Kirita a fost implicat in numeroase conflicte cu ceilalti concurenti din echipa ‘Razboinicilor’. In acelasi timp, el a fost apreciat pentru modul in care si-a tinut echipa unita si a condus-o la numeroase victorii.

Cand a aflat ca va parasi competitia Exatlon, Giani Kirita a fost vizibil zdruncinat din punct de vedere emotional si a sustinu ca nu a mai trecut prin astfel de momente tensionate.

”In primul rand, nu mi-a mai batut inima asa de tare de mult timp! Nici nu stiu de unde sa incep, cred ca 75%  din mine o sa ramana aici”, a declarat Giani Kirita, inainte de a se intoarce in Romania.

Continuarea articolului »

Publicat: 28 May. 2018, 23:00 News 3
Pe aceeași temă