Exatlon Romania. Giani Kirita renunta la Exatlon: „Nu-mi mai trebuie”

Publicat: 21 mart. 2019, 16:02 Autor: Simona News 3

Sportivul este furios si nu mai vrea sa auda vreodata de Exatlon. Poate doar cu o conditie.

Giani Kirita a putut fi vazut la Exatlon atat in postura de concurent, in primul sezon, cat si in postura de antrenor, in alte doua sezoane. Insa Giani Kirita nu mai rezista si spune ca nu mai vrea sa auda de acest show.

Indragitul antrenor de la Exatlon, Giani Kirita, s-a intors de scurt timp din Republica Dominicana, unde a antrenat timp de o luna echipa Razboinicilor.

Exatlon Romania. Giani Kirita renunta la Exatlon

Giani Kirita renunta la Exatlon

Insa este total nemultumit de faptul ca nu si-a putut alege concurentii viabili pentru acest concurs, iar din cauza aceasta n-a putut interactiona asa cum trebuie cu ei.

Este dezamagit si nu mai vrea sa se intoarca la Exatlon, decat cu o conditie: sa-si aleaga singur concurentii, pentru a-i putea ghida asa cum stie el mai bine.

„Nu-mi mai trebuie. Aș mai accepta această postură, cea de antrenor, dacă mă lasă pe mine să fac castingul, să aleg concurenții. Pot să stau cu oamenii mari, oameni care vor să muncească, oameni care vor să ajungă undeva și oameni care intră la „Exatlon” pentru că vor să câștige acest concurs.

Eu am încercat să-i ajut, dar, din păcate, în unele situații, când nu reușeau să ducă proba la bun sfârșit, era o mare problemă pentru mine. Consider că nu au capacitatea și munca mea, practic, nu există” a spus Giani Kirita, potrivit Libertatea.

Exatlon Romania. Mario Fresh, eliminat din competitie

Echipa Faimosilor a pierdut un om de baza, atunci cand Giubi si Mario s-au duelat. Cel din urma a fost nevoit sa paraseasca competitia, lasandu-si colegii cu lacrimi in ochi.

„Probabil eu o să plâng cel mai mult. În capul meu sunt o mie de gânduri care zboară. Dacă venea cineva în 2018 și îmi spunea că 2019 va veni cu niște suprize enorme pentru mine, nu îl credeam. Iată că 2019 a venit cu această surpriză, Exatlon.

Am venit aici plin de putere, încrezător, sperând să ajung cât mai departe. Am cunoscut 9 oameni, de fapt sunt 12, 12 oameni minunați cu care sigur voi continua prietenia pe care am început-o aici. Mi-am întrecut limitele de la începutul Exatlonului.

Exatlon Romania. Alex Stoica, acuzat de plecarea Mihaelei Popescu

Mihaela Popescu a plecat din Republica Dominicana dupa ce a pierdut la duel cu Iulia. Se pare ca razboinica a ales sa plece din cauza unui coleg.

Alex Stoica, acuzat de plecarea Mihaelei Popescu. Tanara a pierdut duelul cu Iulia doar pentru a scapa de un coleg de-al ei. Este vorba de Alex Stoica cu care campioana la karate nu pare sa se inteleaga de nicio culoare.

„Echipa este formată din mai mulți concurenți. Mie nu îmi plac supozițiile, nu vreau să spun ce cred eu. Nu am fost acolo, nici nu pot să îi contrazic pe cei doi care au fost acolo. Eu mă așteptam să existe discuții, însă nu cred că el este cel care dezbină, care dorește răul cuiva. În momentul în care plecau la luptă, eu sunt sigură, când erau pe traseu, că nu se uitau în spate sau făceau altceva. Se duceau și se încurajau unii pe ceilalți”, a spus ea în apărarea lui Alex Stoica.

Publicat: 21 mart. 2019, 16:02 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×