Schimbari majore la Realitatea TV! Cine ii va lua locul lui Rares Bogdan! Ce se va intampla cu emisiunea „Jocuri de putere”?!

Publicat: 21 Mar. 2019, 13:35 News 3

Managerii postului au luat o decizie bazata pe audienta pe care Denise o inregistreaza in ultima perioada.

Acestia spera ca fanii lui Rares Bogdan si a emisiunii lui sa aprecieze mutarea.

Schimbari majore la Realitatea TV! Cine ii va lua locul lui Rares Bogdan! Realitatea TV regandeste grila din aceasta primavara dupa ce Rares Bogdan a ales sa renunte la cariera in televiziune pentru una de euro-parlamentar.

Schimbari majore la Realitatea TV! Cine ii va lua locul lui Rares Bogdan

Managerii postului au decis ca in locul lui in prime-time-ul Realitatea TV sa intre Denise Rifai iar emisiunea „Jocuri de putere” sa se schimbe in „Legile Puterii”. Realizatoarea Denise Rifai va prelua tronsonul principalei emisiuni de seară la Realitatea TV, în locul lui Rareș Bogdan, care a intrat în cursa pentru europarlamentare, după cum a spus joi pentru HotNews.ro proprietarul postului, Cozmin Gușă. Ea va începe luni noua emisiune, care va fi intitulată Legile Puterii, mai spune sursa citată.

Cozmin Gusa a declarat pentru Hotnews.ro care este motivul pentru care a decis acest lucru: Denise de câteva luni făcea, 2-3 zile din 5, audiență aproapiată și chiar egală cu a lui Rareș, într-un interval foarte greu, 19-21. S-a impus evident în fața publicului, se bătea cu emisiunile de știri. (…) A contat faptul că e un moderator care exprimă spiritul Realității, e antibaroni, apără libertatea de exprimare”.

Publicat: 21 Mar. 2019, 13:35 News 3
Pe aceeași temă