VIDEO! Lucian Bute a facut cel mai greu anunt din viata lui! A plans in hohote cand a anuntat oficial ca se retrage! „S-a terminat pentru mine!”

Publicat: 21 Mar. 2019, 11:03 News 3

Imaginile cu campionul nostru izbucnind in lacrimi te vor emotiona. Este unul dintre marii sportivi ai Romaniei cu care trebuie sa ne mandrim.

Lucian Bute a facut cel mai greu anunt din viata lui! A plans in hohote cand a anuntat Lucian Bute a tinut o conferinta de presa in Montreal unde a anuntat oficial ca se retrage din cariera de pugilist profesionist.

Evenimentul a avut loc in sala Centre Bell din Montreal, acolo unde pugilistul a obtinut unele dintre cele mai importante victorii din cariera sa. Sotia si cei doi copii ai fostului campion mondial au fost alaturi de el cand a facut marele anunt si a izbucnit in lacrimi.

Fostul campion mondial IBF a dezvaluit ca hotararea de a se retrage este una provocata mai ales de faptul ca varsta a inceput sa isi puna amprenta asupra lui. Lucian Bute renunta la boxul profesionist dupa o cariera fantastica, una in care a devenit campion al lumii si a reusit sa isi apere centura de zece ori. A castigat 32 de partide din cele 37 in care a luptat, iar 25 de victorii au venit prin knock out, romanul castigandu-si astfel porecla de „Mister KO”.

Continuarea articolului »

Publicat: 21 Mar. 2019, 11:03 News 3
Pe aceeași temă