Pugilistul Maxim Dadashev a murit! Lumea sportului este in doliu VIDEO

Publicat: 24 iul. 2019, 12:16 Autor: Simona News 3

Veste trista pentru toti iubitorii boxului, dupa ce indragitul pugilist s-a stins din viata.

Pugilistul Maxim Dadashev a murit! Sportul mondial il plange pe pugilist, dupa ce acesta a decedat marti din cauza ranilor severe primite in meciul cu Subriel Matias.

Meciul din categoria superusoara a avut loc vineri, cand pugilistul rus, in varsta de 28 de ani, a pierdut lupta prin KO tehnic.

Pugilistul Maxim Dadashev a murit

Pugilistul Maxim Dadashev a murit

Din nefericire, lovitura a fost atat de grava incat medicii n-au putut sa faca nimic ca sa-l ajute. In timpul medicului de vineri, antrenorul lui Dadashev, Buddy McGirt, a oprit meciul din senin.

Acesta si-a dat seama ca ranile primite de sportivul pe care il antreneaza sunt foarte grave. Din pacate, n-a avut nicio sansa de supravietuire.

Maxim Dadashev a lasat in urma un copil care va creste de acum fara indrumarea acestuia. Barbatul era stabilit in SUA si era casatorit.

„A făcut totul ca la carte la antrenamente, nu au fost probleme. Nu pot să gândesc lucid acum. Ce aș fi putut face diferit? Dar el era pregătit pentru meci. În sportul ăsta însă, un singur pumn te poate aduce aici.

L-am văzut foarte slăbit când a venit în colț. Eram hotărât să opresc meciul. L-am întrebat doar din respect, dar eu deja voiam să arunc prosopul”, a spus Buddy McGirt, antrenorul lui Dadashev, la ESPN.

Publicat: 24 iul. 2019, 12:16 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă