Simona Halep, victima hackerilor. N-o sa crezi ce a aparut pe pagina campioanei noastre

Publicat: 24 Jul. 2019, 10:48 Vedete

Nici campionii nu sunt scutiti de atacurile hackerilor, iar ultima persoana "atacata" este chiar Simona Halep.

Simona Halep, victima hackerilor. Din pacate, Simona Halep a avut parte de o surpriza neplacuta in decursul serii de ieri. Aceasta a observat cu stupoare ca hackerii i-au spart unul din conturile de social media.

Acestia au profitat de numarul mare de fani pe care campioanei ii are si au publicat un mesaj in care cereau bani, motivand ca este urgent.

Simona Halep, victima hackerilor

Simona Halep, victima hackerilor

Urmaritorii Simonei Halep, 1.300.000 la numar, au avut neplacuta surpriza de a avea acea postare ciudata, dandu-si seama ca ceva nu este in regula.

„Hei, mă poate ajuta cineva? Sunt blocată în Elveția, iar contul meu bancar nu merge aici. Am nevoie de 500 de dolari. Sunt dispusă să plătesc 1.500 de dolari până în weekend.

Am un cont pe Zelle. Aplicația Venmo nu merge dintr-un anumit motiv. Vă rog, nu mă mai întrebați dacă primesc bani prin Venmo. Este atât de rușinos”, au fost mesajele de pe contul ei de socializare, care au fost sterse la scurt timp dupa.

Serena William se gandeste la retragere dupa ce a invins-o Halep in finala de la Wimbledon!

Serena William se gandeste la retragere dupa ce a invins-o Halep. Serena Williams a realizat un pictorial incendiar in Sports Illustrated imediat dupa finala de la Wimbledon in care a pierdut in fata Simonei Halep.

Pe langa pozele sexy cu ea Williams a vorbit si despre cariera ei de sportiva dupa proaspata infrangere. Acum de cand este mama si are si 37 de ani Serena a inceput mai serios ca niciodata sa se gandeasca la retragere si la cum va fi viata ei dupa ce o sa iasa din sport.

Publicat: 24 Jul. 2019, 10:48 Vedete
Pe aceeași temă