Serena William se gandeste la retragere dupa ce a invins-o Halep in finala de la Wimbledon! „Nu poti juca tenis mereu!” De „suparare” a facut un pictorial sexy! VIDEO

Publicat: 19 iul. 2019, 15:38 Autor: D. C. News 3

Este in continuare una dintre cele mai bune jucatoare de tenis din lume si se gandeste sa se retraga in glorie dar vrea sa-si foloseasca imaginea pentru a face bani in continuare.

Serena William se gandeste la retragere dupa ce a invins-o Halep. Serena Williams a realizat un pictorial incendiar in Sports Illustrated imediat dupa finala de la Wimbledon in care a pierdut in fata Simonei Halep.

Pe langa pozele sexy cu ea Williams a vorbit si despre cariera ei de sportiva dupa proaspata infrangere. Acum de cand este mama si are si 37 de ani Serena a inceput mai serios ca niciodata sa se gandeasca la retragere si la cum va fi viata ei dupa ce o sa iasa din sport.

Serena William se gandeste la retragere

Castigatoare a 23 de titluri de Grand Slam, Serena a gasit deja metoda prin care sa-si foloseasca imaginea si sa-si sporeasca averea si atunci cand nu va mai juca tenis. Se pare ca planul ei de rezerva este indrustria fashion-ului, lucru pe care i l-a sugerat tatal ei inca din urma cu cativa ani.

„Pentru mine este important sa am ceva si dincolo de tenis pentru ca intotdeauna mi-am planuit asta. Tatal meu imi tot spunea ca nu poti juca tenis mereu desi eu cam asta pare ca am facut. Dar la un moment dat trebuie sa ma opresc si mereu mi-am dorit sa am un plan de rezerva in caz ca tenisul nu va mai merge.” a declarat Serena in Sports Illustrated.

Se pare ca planurile ei de business sunt in zona de fashion: „Atunci cand am facut studii in zona de fashion mi-am dorit sa fac asta pentru ca era ceva ce imi doream pentru viitor. Chiar imi place fashion-ul si vreau sa invat ca mai mult dar nu am vrut nici sa-mi termin cariera din tenis. Stiam ca intr-o zi o sa vreau sa creez un brand pentru oameni cu diferite aspiratii si care sunt foarte motivati.

Toata cariera meau a fost despre tenis si fashion. De fiecare data cand intru pe terenul de tenis vreau sa fie ca un „statement” tinuta mea, sa fie unica si sa-i inspire pe altii. Vreau sa inspir incredere si neinfricare.”

Serena Williams a fost de multe ori imaginea Nike in campanii de promovare iar de cativa ani are propia linie de haine si echipament sportiv, „S by Serena” iar din cate se pare aceasta este directia in care se va concentra pe viitor.

Publicat: 19 iul. 2019, 15:38 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă